Haber

Fenerbahce maçı hangi kanalda? FB-Ludogorets maçı ne zaman ve saat kaçta? F.Bahçe maçı nerede izlenir?

UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu 3. maçında Bulgaristan’ın Ludogorets takımıyla karşılaşacak. Merakla beklenen maça az kala Fenerbahçe maçı hangi kanalda? FB-Ludogorets maçı ne zaman ve saat kaçta? F.Bahçe maçı nerede izlenir? soruları araştırıldı.

FENERBAHÇE MAÇI HANGİ KANALDA?

F.Bahçe ile Ludogorets arasındaki maç, CBC Sport Exxen kanalından canlı yayınlanacak.

FENERBAHÇE – LUDOGORETS MAÇI NE ZAMAN VE SAAT KAÇTA?

Maç 26 Ekim’de saat 19.45’te başlayacak.

Ludogorets Teknik Direktörü Georgi Dermendjiev, Fenerbahçe maçı öncesinde yaptığı açıklamada sarı-lacivertli takıma övgüler yağdırmadan duramadı. Maçtan beklentilerini dile getiren Dermendjiev, “İsmail Kartal harika bir takım yarattı. Galibiyet serisi tesadüf değil. Yarınki beraberlik beni kesinlikle tatmin eder. Çok güçlü oyuncuları var. Bu, Fenerbahce’nin liderliğinden belli oluyor.”

“TAKIMIMIZ ÇOK İYİ”

İlk maçını Ludogorets deplasmanında Fenerbahce karşısında oynayacak olan teknik direktör, “İlk maçımın F.Bahçe ile olmasından dolayı çok mutluyum. Takımımız çok iyi bir takım. Böyle bir takımla gücümüzü göreceğiz. Takımımız elemelerde Ajax’a karşı çok iyi bir maç çıkardı.Yarınki maçın çok zor olacağını biliyorum” dedi.

FENERBAHÇE – LUDOGORETS

Beraberliğe bile izin

Maçtan beklentilerini dile getiren teknik adam, “Beraberlik beni tatmin edecektir. Beraberlik oyuncuların özgüvenini artıracaktır. Gruplarda 1 puan daha almamız bizim için yeterli olacaktır. Çünkü hala bir puan durumumuz var. Çok zamanımız var ve grubu 2. sırada bitirebiliriz.”

FENERBAHÇE’YE ÖVGÜ

Sarı-lacivertli takıma övgüde bulunan 68 yaşındaki teknik adam, “Fenerbahçeli futbolcular gerçekten çok güçlü. Bu, Fenerbahce’nin liderliğinden de anlaşılıyor. Teknik ve taktik olarak yeni bir tasarım olacak, umarım başarılı oluruz. “

samandag-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
evden eve nakliyat firmaları
Başa dön tuşu