Haber

Bosch Home Comfort, tüm paydaşlarını yeşil yaşam için birlikte yenilenmeye davet ettiği ‘RenewTogether’ platformunu duyurdu.

Bosch Home Comfort, tüm paydaşlarını yeşil bir yaşam için birlikte yenilenmeye davet ettiği ‘RenewTogether’ platformunu duyurdu.

 

  • Bosch Home Comfort Türkiye, ‘RenewTogether’ mottosuyla, iklimlendirme departmanındaki dönüşüme öncülük edecek, paydaşlara iklim değişikliği ve yeşil teknolojiler hakkında yeni bilgiler sunacak bir bağlantı platformunu hayata geçiriyor.

 

İstanbul – Bosch Home Comfort Group Türkiye, dönüşüme paralel olarak iklimlendirme sektörünün geleceğini şekillendirmedeki öncü rolünü güçlendiriyor. Şirketin sürdürülebilirliğe ve yeşil teknolojilere olan bağlılığını bir kez daha vurgulayarak hayata geçirdiği ‘RenewTogether’ platformu, tüm paydaşları birlikte yenilenmeye davet ediyor. Platform, iklim değişikliği ve yeşil teknolojiler hakkında bilgi verecek ve yeşil bir yaşam için paydaşlara yol gösterecek.

 

Bosch Home Comfort, “Make.Home.Comfort.Green” global marka vizyonundan yola çıkarak çevre ve iklim alanında gelişiyor. Ekoloji, son kullanıcıya yönelik alanda Toplumve tüm paydaşlar için sürdürülebilir varlıklar üretmek Sürdürülebilir İnovasyon (Sürdürülebilirlik) Aşağıdaki başlıklarda projeler üretir ve uygular. Karbon emisyonlarının azaltılması, yeşil enerji kullanımının arttırılması ve sosyal sorumluluğa katkı sağlanması amacıyla yürütülen faaliyetler, gelecek nesiller için daha yeşil ve yaşanabilir bir dünya inşa etme hedefi doğrultusundaki kararlılığı göstermektedir.

 

İş ortaklarıyla birlikte yenileniyoruz

Bosch Home Comfort, “RenewTogether” platformu aracılığıyla iş ortaklarını kendini yenilemeye davet ederken, iş ortaklarını ve toplumu da yeşil yaşamın parçası olmaya teşvik ediyor. Bosch Home Comfort Grubu Türkiye, Orta Doğu ve Kafkasya Satış Genel Müdürü Kıvanç Arman, evdeki konforu yeniden tasarlayarak yeşil dönüşüme öncülük etme konusunda kararlı olduklarını belirterek, şunları söyledi: “İş ortaklarımızla birlikte birçok başarıya imza attık. Bugüne kadar başarılı dönemler geçirerek teknolojilere ve sektörel dönüşümlere yön verdik. İklimlendirme şubemizde yepyeni bir dönem başlıyor. Artık yeniliklere hızla uyum sağlama ve birliğimizden güç alarak yenilenme zamanı. RenewTogether platformumuzda dünyanın gidişatına dair bilgiler, özellikle şubemizin geleceğine dair yeni haberler paylaşacağız. Ekolojik ve sayısal verileri aktaracağız. “Yeşil Hayat başlığı altında çevre ve yenilenebilir enerji, tüketici davranışları ve sosyal sorumluluk projelerimiz gibi ekolojik istikrarımızı etkileyen değişiklikleri aktaracağız” dedi.

 

Bu gezi sırasında iş ortaklarını yenilenmeye ve güçlerini birleştirmeye davet eden Arman, “İş ortaklarımızın işlerini başarıyla sürdürebilmeleri için sektördeki değişimlere ayak uydurmaları ve yeşil dönüşümün bir parçası olmaları gerekiyor. Bu yolculukta onlara destek olacağız” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
evden eve nakliyat firmaları
Başa dön tuşu