Haber

Bircan Bali, eski sevgilisi Seren Serengil hakkında gündem yaratacak sözler söyledi: “Zihinsel olarak aktif değil”

Söylediği ve yaptığı her şey olay olan Seren Serengil, geçtiğimiz yıl sunuculuğunu yaptığı yayından ayrıldı. Ünlü ismin kovulduğu iddia edildi.

52 yaşındaki müzisyen ve sunucu iddiaların ardından sessizliğini bozdu; Yorumcu Bircan Bali, Arto Dalga ve yapımcı tarafından mobbinge ve hem sözlü hem de manevi şiddete maruz kaldığı için bu kararı aldığını açıkladı.

O dönemde bu olay çok konuşuldu. Bircan Bali, katıldığı bir programda Seren Serengil hakkında yaptığı açıklamalarla yeniden gündeme geldi.

Bali, “Seren Serengil’le neden anlaşamıyorsunuz?”sorusu üzerine yaşananları şu sözlerle anlattı:

“Aklı çalışmıyor”

“Bu çok yanlış bir soru. Biz hep aynı fikirdeydik. Seren Serengil kalbi ağzında doğmuş biri. Mantığınızla ona hiçbir şey yaptıramazsınız. Seren’in mantığı sıfır. Mantıksız… Sadece Seren’inki” kalbi çalışıyor, kafası çalışmıyor.

Aklının çalıştığı noktalarda şaşkına döner. Çok çalışan biriyle karşılaştığında şaşkına dönüyor.

“Ben çalışkan bir insanım”

Ben zihnimde çok çalışıp, duygularımı geri koyan bir insanım. Sanırım Seren’e artık benimle ilgili kalbinin çalışmaması gerektiğini söylediler.

“Dans etmeye karar verdik”

“Amerika’da tatil yaptı. Tatildeyken bana ağır hakaretler içeren bir yazı yazdı.”Bali şunları söyledi ve şöyle devam etti; “Seren, Demet Akalın’la tatile çıkınca yayını Arto’yla doldurmak için dans etmeye karar verdik ve programda sadece iki kişi kaldı.

“Bize bir metin verdi”

O gittiğinde dans ettiğimiz için bir olay yaşandı. Güya ameliyata gitti… Arto ve ben çok reyting aldık. Sanırım Seren bu duruma sinirlendi ve bize mektup yazdı.

Saçma sapan şeyler yazıyordu ve ben çok üzülüyordum. Yayına gelince ‘danssız, danssız açtık’ deyince çene kilitlemeden bahsetmeye başladım. Bunlar olurken Demet Akalın’ın dünyada hiçbir bilgisi yoktu.

“Gazla çalışıyor”

Seren Serengil LPG’yi kimse pompalamazsa kendi kendine pompalanıyor. Benzinle çalışıyor.”Sunucu sözlerine şu şekilde devam etti; “Biri onu cesaretlendirdi. Sözler izlemeden, dinlemeden, bilmeden çıkıyordu ağzından.

“Sanırım birbirimizi boğacağız”

Bunu sahip olduğumuz tüm anılara ve programlara rağmen yaptı. Seren Serengil’le bir daha yapsak muhtemelen birbirimizi boğardık. Seren ve ben düşman değiliz. Seren’in başına bir şey gelse annesinden önce ben giderim onun evine.

“Seren Serengil’i seviyorum”

Seren Serengil’i seviyorum ama kızgınım. “Ben de eski formatımızı özlemiyorum.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
evden eve nakliyat firmaları
Başa dön tuşu