Haber

Bingöl Belediyesi Şair Eşref Caddesi’nde yol genişletme ve kavşak düzenleme çalışmalarına başladı.

Bingöl Belediye Başkanı Arıkan: “Şehrimizin çehresini değiştirmek için var gücümüzle çalışıyoruz”

BINGÖL – Bingöl Belediyesi, Kültür Mahallesi’ne bağlanan Şair Eşref Caddesi’nde yol genişletme ve kavşak düzenleme çalışmalarına başladı. Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, “Hemşerilerimize kaliteli ve güvenli ulaşım ağları kazandırmak, şehrimizin çehresini değiştirmek için tüm gücümüzle çalışıyoruz.”

Bingöl Belediyesi, başta çarşı merkezi olmak üzere şehir içi ulaşım ağlarında başlattığı yol genişletme ve asfalt çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Kültür Mahallesi’ne bağlanan Şair Eşref Caddesi’nde yol genişletme çalışmalarına başlandı. Belediye Başkanı Erdal Arıkan çalışmaları yerinde takip etti. Burada bir açıklama yapan Başkan Arıkan, şehrin en büyük mahallesi olan Kültür Mahallesi’ne bağlanan Şair Eşref Caddesi’nin girişini ve Kurtuluş Caddesi üzerindeki kavşağı düzenleyeceklerini söyledi. Çalışma kapsamında yol genişletme, kaldırım, BSK asfalt ve kavşak düzenleme çalışmalarının yapılacağını belirten Önder Arıkan, şöyle konuştu:

“Özellikle kavşak ve yol genişletme çalışmalarımızı yürüttüğümüz bu dönemde, terminal kavşağımızdaki kavşak genişletme çalışmasıyla bu çalışmayı sürdürdük. İnşallah buradaki bu duvar yıkımı ve kazısını da kaldırdıktan sonra kavşak genişletme çalışmamızı da tamamlamış olacağız. Özellikle Kültür Mahallemizin girişindeki ve çarşı merkezi girişindeki bu yaya ve araç geçişleri.” “Güvenlik açısından büyük kolaylık ve konfor sağlayacağını düşünüyoruz.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
evden eve nakliyat firmaları
Başa dön tuşu