Haber

Beylikdüzü’nde 4 yaşındaki oğlunu öldüren anne yargılanıyor

Beylikdüzü’nde 4 yaşındaki oğlunu bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen annenin yargılanmasına devam edildi.

Tutuklu sanık Sarah Olabi, Bakırköy 24. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmaya Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile bağlandı.

Duruşmaya maktulün babası ve sanığın eşi Abdülkerim Tahan, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı avukatı ve sanık avukatı da katıldı.

Mahkeme başkanı, Adlı Tıp Kurumu’nun sanık için 1 Kasım 2023’e randevu verdiğini söyledi.

Söz verdi Abdülkerim Tahan, eşinden şikayetçi olmadığını belirterek, “Tedavisini takip ediyorum. Çıkmasını istiyorum. Tahliye olursa tedavisini yapacağım” dedi. söz konusu.

Sanık Olabi, Suriye’deki savaş nedeniyle akıl hastası olduğunu öne sürerek, “İddia edilen suçu isteyerek ve bilinçsizce işledim. Tahliyemi istiyorum” dedi. dedi.

Mahkeme, Adlı Tıp Kurumu 4’üncü İhtisas Dairesi’ne tutuklama emri yazarak, 1 Kasım 2023 olan atama tarihinin, tutuklu sanığın belgede, tutanakta bulunmasını göz önünde bulundurarak öne çekilmesine karar verdi. İhtisas Gözlem Dairesi Başkanlığı’ndan sanığın ceza ehliyetinin bulunmadığı, sanığın 1 yıldır tutuklu bulunduğu öğrenildi.

Sanığın tutukluluk halinin devamına karar veren mahkeme, eksikliklerin giderilmesi amacıyla duruşmayı erteledi.

İddianameden

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, sanık Sarah Olabi’nin 19 Şubat 2022’de 4 yaşındaki oğlu Mohamad Tahan ile babasının Beylikdüzü’ndeki evini ziyarete gittiği belirtildi.

Sanık Olabi’nin oğlunu uyutmak amacıyla girdiği odada bıçaklayarak öldürdüğü aktarılan iddianamede, sanığın “çocuğu öldürmek” suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılması talep edildi. kendini savunamayan, canavarca bir hisle veya işkenceyle”.

pulumurhaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
evden eve nakliyat firmaları
Başa dön tuşu