Haber

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkanı adayı Aziz Yeniay’ın saldırısını kınadı.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkanı adayı Aziz Yeniay’ın seçim kampanyası sırasında gerçekleştirilen silahlı saldırıyı kınadığını ve lanetlediğini söyledi.

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Atatürk Kongre Merkezi’nde partililerle bir araya gelen Destici, konuşmasında seçimlerde taraflarının net olduğunu, devletin varlığından, vatanın bütünlüğünden, milletin birliğinden yana olduklarını söyledi. millet, onun bağımsızlığı ve geleceği.

Destici, Cumhur İttifakı olarak önceki seçimleri birlik ve beraberlik içerisinde tamamladıklarını belirterek, şöyle devam etti:

“Bütün dostlarımı, burada bulunan kardeşlerimi ve ekranlarından bizi dinleyen kardeşlerimi bu seçimlerde Türkiye’nin birliğinin, milletin birlik ve beraberliğinin teminatı olan Cumhur İttifakımıza destek vermeye davet ediyorum. Tabi ki önceliğimiz Büyük Birlik Partimizin adaylarının olduğu il ve ilçelerde oy kullanmaktır. Bu, Birlik Partisinin adaylarını desteklemek anlamına gelir. Milletvekili üyelikleri de aynı şekildedir. Ama Büyük Birlik Partimizin adayının olmadığı yerlerde önceliğimizdir. Cumhur İttifakımızdan hangi parti aday gösterirse elbette onu destekleriz. Bizim başka bir düşüncemiz, başka bir niyetimiz, başka bir duruşumuz veya başka bir tavrımız yok. “Bizim bir tavrımız olamaz.”

AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkanı adayı Aziz Yeniay’ın seçim kampanyası sırasındaki silahlı baskına değinen Destici, “Küçükçekmece’de belediye başkan adayına saldırı haberleri düştü. Geçmişteki saldırılar gibi bu saldırıyı da kınıyor ve kınıyorum.” Bu nedenle “Saldırıları, özellikle de terör saldırılarını, kime karşı yapılırsa yapılsın, kime karşı yapılırsa yapılsın lanetliyor ve kınıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Programa AK Parti Aydın İl Başkanı Gökhan Ökten ve MHP Efeler Belediye Başkan adayı Burak Pehlivan da katıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
evden eve nakliyat firmaları
Başa dön tuşu