Haber

Aydın’da Otobüs Kazalarının Önlenmesi İçin Kontrol Noktası Kuruldu

AYDIN’da ‘Otobüs Kazalarını Önlemeye Yönelik Trafik Tedbirleri’ kapsamında polis kontrol noktası kuruldu. Kontrol noktasında trafik polisi tur ve yolcu otobüslerini durdurarak tek tek kontrol ederek bilgi ve uyarılarda bulunuyor.

Türkiye’de son günlerde yaşanan otobüs kazaları nedeniyle Aydın İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü, Emniyet Genel Müdürlüğü’nün ‘Otobüs Kazalarının Önlenmesi İçin Alınacak Trafik Tedbirleri’ genelgesi kapsamında çalışma başlattı. . Nazilli Bölge Trafik Denetleme İstasyon Şefliği tarafından Aydın-Denizli karayolunun Nazilli ilçesi kesiminde otobüs kontrol noktası kuruldu. Kontrol noktası dün saat 19.00’dan itibaren aktif olarak kullanılmaya başlandı.

Kontrol noktasında durdurulan yolcu ve çeşitli otobüsün sürücü ve yolcularına bilgi veriliyor. Yolcular emniyet kemeri takmaları konusunda uyarıldı. Polis otobüsü şoförlerine, Öncelikle bir can taşıdığınızı unutmayın. Kazasız bir yolculuk için uykunuz geldiğinde, dikkatinizin dağıldığı ve yorulduğunuz anlarda bir an önce dinlenmeniz konusunda uyardı. Kontrollerin artarak devam edeceği bildirildi.

kecioren-haber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
evden eve nakliyat firmaları
Başa dön tuşu