Haber

Ahmet Akın: “Kemal Kılıçdaroğlu’nu Çankaya Köşkü’ne gönderdikten sonra Ekonomi Yönetimi’ni Liyakat Sahiplerine teslim edeceğiz”

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, Balıkesir’de; “Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu 28 Mayıs’ta ikinci medresede Çankaya Köşkü’ne gönderdikten sonra. ekonomi Yönetimi hak edenlere teslim edeceğiz. 28 Mayıs seçimlerinden sonra Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı olmasıyla birlikte ekonomi güven kazanacak, milli paramız değer kazanacak” dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, Bandırma Şoförler ve Otomobil Esnafları Odası’nı ziyaret etti. Akın, Bandırma TIR parkında da sürücülerle bir araya gelerek sorunlarını dinledi. CHP’li Akın, esnafın sorunlarına ilişkin şunları dile getirdi:

“Esnaf artık mazot ve akaryakıta her geçen gün zam gelmesinden bıktı. Şoför esnafımız akaryakıtta milli paramız olarak yeni zamların olmaması için değişim istiyor, Türk lirası daha da değer kaybedecek, döviz yükselecek çünkü hayır. saray iktidarının iktisat politikalarına inanmış insan.Şimdi alın terinin karşılığını almak istiyor.Türkiye’de olduğu gibi Balıkesir’de de şoför esnafımız maalesef tamamen başıboş bırakıldı.

“ARTIK KİMSE BU GÜCÜN EKONOMİK POLİTİKALARINA GÜVENMİYOR”

Artık kimse bu hükümetin ekonomi politikalarına güvenmiyor. Seçim öncesi Türkiye’deki ekonomik yıkımı gizlemek için ikili kur gibi saçma bir uygulamaya izin veren şoför esnafımız artık iktidara ‘yeter’ diyor. Artan dövizi yanlış politikalarla bastırmak için uygulanan ikili kur yapısı, akaryakıtta büyük zamlara neden olabilir. Şoför esnafımız değişim ve değişimle ekonomik refah istiyor. 28 Mayıs’ta Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu Çankaya Köşkü’nde uğurladıktan sonra ekonomi yönetimini hak edenlere devredeceğiz. 28 Mayıs seçimlerinin ardından Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı olmasıyla birlikte ekonomiye inanç gelecek ve milli paramız değer kazanacak. Şoför esnafımız rahat bir nefes alacak.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
evden eve nakliyat firmaları
Başa dön tuşu