Haber

Vatan Ayağa Kalkıyor! Canlı Yayında Taciz Edilen Muhabir: Pişkin Saldırganı Tutuklandı

Türkiye’de birçok gazetecinin başına sıklıkla gelen taciz olayı İspanya’da da ortaya çıktı. İspanya’nın başkenti Madrid’de bir kadın muhabir, canlı yayın sırasında yoldan geçen bir erkek tarafından taciz edildi.

Olayın kanal çalışanları tarafından ihbar edilmesi üzerine polis ekipleri tacizciyi gözaltına aldı.

Başkent Madrid’de dün meydana gelen olayda, İspanyol Cuatro televizyon kanalının bir iş yerine yapılan baskının haberini vermek için yaptığı canlı yayın sırasında sokakta bulunan bir erkek muhabir, tacize uğradı.

Muhabir İsa Balado’nun iş yeri saldırısının ayrıntılarını kameraya anlatmaya başlamasının ardından şüpheli olay yerine gelerek muhabire eliyle uygunsuz bir şekilde dokundu. Canlı yayın sırasında yaşanan bu olay hem kanalın izleyicileri hem de program grubu tarafından net bir şekilde görüldü.

Muhabir İsa Balado, olayın ardından çalışmalarına devam ederek haberi vermeye çalıştı ancak televizyon programının sunucusu Nacho Abad, durumu fark ederek muhabirin sözünü kesti ve adamın kendisini taciz edip etmediğini sordu.

Kadın bu soruya “Evet” cevabını verdikten sonra hâlâ yanında duran tacizci adama dönerek canlı yayında olduğunu söyleyerek kendisini rahat bırakmasını istedi. Tacizci hiçbir şey yapmadığını öne sürerek kendini savundu ve muhabirin saçına dokunmaya çalıştı. Olayın kanal çalışanları tarafından ihbar edilmesi üzerine polis ekipleri tacizciyi gözaltına aldı.

İşte muhabiri taciz ettiği anlar!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
evden eve nakliyat firmaları
Başa dön tuşu