Haber

Trafik canavarı yol kenarındaki kadına çarparak kaçtı.

Trafik canavarı yol kenarındaki kadına çarparak kaçtı

Trafik ekiplerinin çarptığı kadın hayatını kaybetti

İSTANBUL – Esenyurt’ta yolda seyreden bir sürücü, cadde üzerinde hızla yol kenarındaki kadına çarptı. Çarpmanın etkisiyle metrelerce havaya savrulan kadın hayatını kaybederken, zanlılar park halindeki iki araca da çarparak kaçtı. Görenleri dehşete düşüren kaza anı an be an güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, dün saat 20:00 sıralarında Esenyurt Cumhuriyet Caddesi üzerinde meydana geldi. Teze göre, 34 ERZ 322 plakalı otomobil sürücüsü caddede seyir halindeyken henüz bilinmeyen bir nedenle bir araca çarptı. Kazanın ardından hızlanan araç, hız yaptığı sırada yol kenarında yürüyen Zeynep Tütün’e çarptı. Çarpmanın etkisiyle metrelerce havaya savrulan kadın yere düştü. Kaza sonrası araçtan inen bir kişi durumu fark etti ve tekrar aracına binerken sürücü gaza basarak kaçmaya çalıştı. Bu sırada cadde üzerine park halindeki iki hafif ticari araca çarpan zanlılar hızla olay yerinden kaçtı. Olayları dehşet içinde izleyen çevredeki vatandaşlar, polis ve sağlık ekiplerini arayarak ihbarda bulundu. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Tobacco’yu ambulansla hastaneye kaldırırken kadın yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. Polis ekipleri, Zeynep Tütün’e çarparak kaçan sürücüyü olaydan birkaç saat sonra yakalayarak gözaltına aldı. Feci kaza anı, yakındaki bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Kazayla ilgili konuşan vatandaş Vedat Dalmış, “Sokaktan hızla bir araç geldi. Kaldırımdan geçen yaşlı kadına çok sert çarptı. Kadın 50’li yaşlarındaydı. Daha sonra burada kaçmaya çalışırken park halindeki araçlara çarparak kaçtı. Kazadan önce başka araçlara da çarptı. Polis ekipleri ve ambulansı aradık.”

(MY-ZB-BA-Y)

keciborlu-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
evden eve nakliyat firmaları
Başa dön tuşu