Haber

Sakarya’da akrabası tarafından darp edilen genç hayatını kaybetti

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde akrabası tarafından darp edilen ve hastanede tedavisinin ardından evine giden 24 yaşındaki genç, bir süre sonra fenalaşarak hayatını kaybetti. Genç adamın şüpheli ölümü yapılacak otopsinin ardından netlik kazanacak.

Olay, dün Çukurahmediye Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre 24 yaşındaki Berat G., dün sabah saatlerinde bilinmeyen bir nedenle bir akrabası tarafından darp edildi. Hastaneye kaldırılan Berat G., tedavisinin ardından taburcu edildi. Genç adam eve döndü ve bir süre sonra durumu kötüleşti ve bayıldı. Durumun haber verilmesi üzerine bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri tarafından Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Berat G., burada yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybederken kurtarılamadı.

24 yaşındaki gencin cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin (SEAH) Korucuk yerleşkesindeki Adli Tıp Kurumu Ön Otopsi Merkezi’ne götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. – SAKARYA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
evden eve nakliyat firmaları
Başa dön tuşu