Yaşam

Prime Video, İngiliz Original Filmi How To Date Billy Walsh’ın Fragmanını Yayınladı

Prime Video, 5 Nisan 2024’te yayınlanacak olan İngiliz yapımı liseli aşıkları konu alan romantik komedi filmi How To Date Billy Walsh’ın fragmanını yayınladı. Prime üyeleri, ayda sadece 39 TL’ye tek bir üyelikte tasarruf, kolaylık ve eğlencenin tadını çıkarıyor. 

Filmde, Archie karakterini Sebastian Croft (Heartstopper), Amelia karakterini Charithra Chandran (Bridgerton) Billy karakterini ise Tanner Buchanan (Cobra Kai) canlandırıyor. Kadronun geri kalanında ise Kunal Navyar (The Big Bang Theory), Nick Frost (Paul), Guz Khan (Army of Thieves), Lucy Punch (Motherland) ve Daisy Jeller (London Kills) yer alıyor.

Amelia (Charithra Chandran) ve Archie (Sebastian Croft) çocukluktan beri en yakın arkadaştır. Her zaman Amelia’ya destek olan Archie, şakalarına gülerken ve onun için kavgalara karışırken bir şeyi Amelia’dan saklamak zorunda kalmıştır: ona olan aşkını! Yıllar sonra aşkını ilan etme cesaretini toplayan Archie’nin planları, Amelia’nın Amerikalı yeni çocuk Billy Walsh’a (Tanner Buchanan) aşık olmasıyla alt üst olur. Kalbi kırık Archie, en yakın arkadaşını kaybetme pahasına, Amelia ve Billy’i birbirinden uzak tutmak için her şeyi yapar. Peki ayrı tutma uğraşları onları daha da yakınlaştırınca ne yapacaktır?

Yönetmenliğini Alex Sanjiv Pillai’nin (Bridgerton) üstlendiği filmin senaryosunu Alexander J. Farrell ve Greer Ellison (Making A Killing), yapımcılığını Future Artists Entertainment’tan Matt Williams (Save The Cinema) ve Neil Jones (The Colour Room) üstleniyor. Filmin yönetici yapımcıları arasında ise Piers Tempest (Military Wives), Merlin Merton ve Sebastian Street (Tomorrow) yer alırken, fotoğraf yönetmenliğini Hamish Doyne-Ditmas (Save The Cinema), yapım tasarımcılığını Julian Nagel (Been So Long), kostüm tasarımını Eleanor Baker (The Princess Switch 3), makyaj tasarımını Chloe Edwards (Breeders) ve editörlüğünü ise Matt Platts-Mills (Sanditon) üstleniyor. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
evden eve nakliyat firmaları
Başa dön tuşu