Haber

Oyuncu Ayşegül Çınar ve sevgilisi Furkan Çalıkoğlu’nun restoranda olaylı davasında karar

KARAKÖY’de bir otelin restoranında yüksek sesle konuştuğu için olay yerine gelen polis ve korumalara saldırdığı ve kendisini dışarı çıkarmak isteyen güvenlik görevlilerine direndiği iddia edilen oyuncu Ayşegül Çınar ve sevgilisi Furkan Çalıkoğlu’nun davasında karar verildi. .

Sanık Ayşegül Çınar, ‘görevini yapmamaya direnmek’ suçundan 6 ay 22 gün hapis ve ‘görevli memura hakaret’ suçundan 10 bin 600 lira para cezasına çarptırıldı. Furkan Çalıkoğlu, altı farklı hatadan toplam 8 yıl 7 ay hapis cezasına çarptırıldı.

İstanbul 52. Asliye Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmaya sanıklar Ayşegül Çınar ve Furkan Çalıkoğlu katılmadı. Avukatları müvekkilleri adına son savunmalarını yaptı. Mahkeme sanık Ayşegül Çınar’ı ‘görevini yapmamaya direnmek’ suçundan 6 ay 22 gün hapis cezasına çarptırdı ve bu cezanın ertelenmesine karar verdi. Çınar, ‘görevliye hakaret’ suçundan 10 bin 600 TL para cezasına çarptırıldı.

6 FARKLI Hatadan ceza alırken, sanık Furkan Çolakoğlu ‘Görevini yapmamaya direnmekten’ 9 ay, ‘görevli memura hakaret’ten 1 yıl 9 ay, 4 yıl ve 4 yıl hapis cezasına çarptırıldı. ‘Silahla tehdit’ten 6 ay, ‘hakaret’ten 5 ay 7 gün, ‘Mala zarar verme’den 8 ay ve ‘nitelikli’den 6 ay olmak üzere toplam 8 yıl 7 ay hapis cezasına çarptırıldı. incinme’.

İddianamede, restoranda yemek yiyip alkol alan zanlılardan Furkan Çalıkoğlu’nun telefonda şahsa yüksek sesle hakaret ve tehditlerde bulunduğu, diğer müşterilerin de bu durumdan rahatsız olduğu belirtildi. Özel güvenlik görevlilerinin Furkan Çalıkoğlu’nun rahatsız olduğu için dışarı çıkmak zorunda kaldığını söylemesi üzerine arbede çıktığı söylendi. İddianamede, sanık Ayşegül Çınar hakkında ‘Görevi Görevliye Hakaret Etme’ ve ‘Görevini Yapmamaya Direnme’ suçlarından 1 yıl 10 aydan 6 yıla kadar hapis cezası isteniyor. Olayın ardından çıkarıldığı mahkemece 30 Haziran’da tutuklanan Furkan Çalıkoğlu, ‘görevli memura hakaret’, ‘silahla tehdit’, ‘Görevini yapmamaya direnme’, ‘Don’ suçlamalarıyla yargılandı. t Eşyayı çöpe atmak’, ‘Silahla yaralama’ olmak üzere toplam 5 yıldan 9 aydan 22 yıla kadar 1 ay hapis cezası isteniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
evden eve nakliyat firmaları
Başa dön tuşu