Haber

Murat Kurum’dan Caferi Derneği’ne ziyaret

Türk Caferi Lideri Selahattin Özgündüz ve Caferi-Der Lideri Hasan Babür tarafından karşılanan kurum, ilk olarak Zeynebiye Camii ve Kültür Merkezi inşaatında incelemelerde bulundu.

Murat Kurum burada yaptığı konuşmada İstanbul’un kültürel çeşitliliğine vurgu yaparak, şunları söyledi: “Hepimiz İstanbul’a entegre olacağız, kültürümüzü yaşatacağız.”söz konusu.

İstanbul’un dini özgürlüklerin sonuna kadar yaşanabileceği bir şehir olduğunu anlatan Murat Kurum, şunları söyledi: “Hiç kimse inancından ve inancını yaşamasından dolayı kısıtlanamaz. Halkımız inancını doyasıya, huzur içinde, korkusuzca yaşamalıdır.”Sözleriyle konuşmasına devam etti.

İstanbul’da yaşamanın zorluklarına dikkat çeken Kurum, şunları söyledi: “Tecrübemiz, bilgimiz ve sizlerle birlikte bu zorlukların ve zorlukların üstesinden geleceğiz. Gürültü yapmayacak bir iş yapacağız.”söz konusu.

Gazze’de yaşanan olaylara dikkat çeken Kurum, şunları söyledi: “Kardeşlerimizin zafere ulaşması için de dua ediyorum.”diyerek konuşmasını tamamladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
evden eve nakliyat firmaları
Başa dön tuşu