Haber

Malatya’da 25 noktada 7 bin 500 konteyner kuruluyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin 6 Şubat 2023 tarihinde yaşadığı deprem felaketinin ardından konteyner kentler heyeti noktasında ağır bir çalışma sergileniyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesi MESTON tarafından şehrin farklı noktalarında yeni konteyner şehirlerin yapılması için saha düzenlemesi ve konteyner yerleştirme çalışmaları yapılıyor. Konuyla ilgili Büyükşehir Belediyesi Basın ve Tahvil Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre MESTON Firması, Malatya’ya gönderilen konteynerlerin düzenlenmesi için Malatya Merkez, Akçadağ ve Doğanşehir ilçelerinde 25 farklı noktada yaklaşık 7 bin 500 konteynerin kurulumunu gerçekleştiriyor. Konteyner Şehri olarak.

Verilen bilgiye göre, MESTON Firmasının konteyner kent heyeti için acil olarak belirlenen alanlarda zemin düzeltme ve tesviye işlemlerini yaptığı, ardından atık su, kanalizasyon ve içme suyu gibi altyapı çalışmalarına devam ettiği belirtildi. Konteyner kentler için de elektrik trafoları, bordürler, saha panoları ve sokak aydınlatmalarının yapıldığı bildirildi.

MESTON, konteyner kentlerde insanların yaşamlarını süresiz de olsa sağlıklı, inançlı ve huzurlu bir şekilde devam ettirebilmeleri için MESTON tarafından konteyner kentlerin orta yollarının kilit taşı ile döşendiği çocuk oyun parkı oluşturmuştur. özellikle çocuklara yaşanan travmayı daha kolay atlatabilmeleri için biraz pekiştirme vermek. Basketbol sahaları ve camilerin yapılacağı belirtildi. – MALATYA

fatsaajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
evden eve nakliyat firmaları
Başa dön tuşu