İş

Maher Holding Grubu TEV ile “iyiliğin” peşine düştü

5 Kasım’da 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde gerçekleştirilen Türkiye İş Bankası İstanbul Maratonu kapsamında Maher Holding Kümesi, Türk Eğitim Vakfı (TEV) ile Güzelliğin İzinde hareketine katılarak bağış kampanyalarına destek verdi.

Dünyanın kıtalararası tek maratonu olan Türkiye İş Bankası İstanbul Maratonu, bu yıl 45’inci kez düzenlendi. 15 ülkeden yaklaşık 140 sporcunun ve 50 bine yakın vatandaşın katıldığı maraton, Cumhuriyetin 100’üncü yılı coşkusuyla birleşti. Maratonun en çok konuşulan olaylarından biri de Türk Eğitim Vakfı’nın (TEV) başlattığı Düzenlilik Arayışı hareketi oldu. Quick Sigorta Genel Müdürü Eyüp Özsoy, QPAY Genel Müdürü Onur Çağlar ve Valde Bilişim Genel Müdürü Azak Yaşarkut’un yanı sıra Maher Holding çalışanları da “Gençlik Okusun, Cumhuriyet Gelecek Olsun” sloganıyla başlatılan bağış kampanyasına destek verdi. koşu grubunda yer almak. kampanyalarını duyurdu. TEV, yıl boyunca farklı maraton ve koşu etkinlikleriyle bağış kampanyalarına devam ediyor.

Maher Holding çalışanlarının katıldığı yarışın önemine dikkat çeken Maher Holding Sigorta Grup Başkanı Ahmet Yaşar, “Hem ME-NOVA eğitim danışmanlığımız tarafından Alanya’da eğitime kazandırılan Gülseren-Hüseyin Doğan İlkokulu,” dedi. İştirakimiz ve üniversitelerde ‘Teoriden Pratiğe Serbest Geçiş’ projesini başlatan markamız Quick Sigorta ile eğitime ne kadar önem verdiğimizi her zaman vurguladık ve bundan sonra da vurgulamaya devam edeceğiz. Sadece ülkemiz için değil, dünya için de büyük önem taşıyan Türkiye İş Bankası İstanbul Maratonu’na katılırken TEV aracılığıyla eğitime destek vermek bizim için çok değerliydi.Bildiğiniz gibi biz “Sigorta grubu olarak tüm birçok spor dalına desteğimizi ve sporcularımızı destekliyoruz. 45. Türkiye İş Bankası İstanbul Maratonu, önemsediğimiz bu iki alanı bir araya getiren, cumhuriyet coşkusunu sürdüren bir etkinlik oldu.” – ANKARA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
evden eve nakliyat firmaları
Başa dön tuşu