Yaşam

LANCOME X LOUVRE: GÜZELLİK SANATLA YAŞAR

Eski bir kraliyet ikametgahı olan Louvre, sekiz yüzyılı aşkın süredir Fransa tarihine tanıklık ediyor. Fransız Devrimi’nden önce bile Louvre, sanatçıların büyük ustalara hayranlık duyabileceği, onlardan ilham alabileceği ve kendilerinin yaratıcı olabileceği bir yerdi. 1793’ten bu yana halka açık olan Louvre, hâlâ en büyük modern sanatçıların hayal gücünü besliyor.

Louvre, ziyaretçilerini bir başyapıttan diğerine davet ederken, Lancôme de günümüz kadınlarına kendi ifadelerini bulmalarında eşlik ediyor ve güzelliğin sınırsız yaratıcılığını sergiliyor.

Musée du Louvre’un Richelieu kanadının büyüleyici ışığından, işbirliği için seçilen dokuz heykelin pürüzsüz mermer ve taşlarına kadar Lancôme, hem tanrıçaların güçlü hikayelerini hem de Louvre’un ünlü Richelieu Galerisini bir eser olarak öne çıkaran bir koleksiyon yaratıyor sanatın.

Sanatın güzellikle sonsuz diyalogu

Bu yeni ve güçlü ortaklık için Lancôme, günümüz kadınlarına ilham vermek üzere Louvre Müzesi koleksiyonundan dokuz olağanüstü heykel seçti: Milo Venüsü, Semadirek’in Kanatlı Zaferi, Corine, Diane de Gabies, Peri ve Akrep, Echo, Hygeia, Hermafrodit ve Arles Venüs .

Onların ortak noktaları ne? İster tanrıça ister efsane olsun, her biri kendi pahalı ve kararlı yaşam tercihlerini eğrilerle ifade eden sembolik heykellerde vücut buluyor. Kendi tarzlarında kadınlık ve tatlılık hikayeleri anlatıyorlar, bu yüzden bizi büyülüyorlar. Her heykel, bireysel gücün farklı bir öyküsünü şekillendiriyor. Antik çağlardan gelen kadınlık ve tatlılığın temsili, zamanın ötesine geçerek insanlığın bir ifadesi haline geliyor. Geçmişten geleceğe ilham veren bir efsane.


Lancôme’un küresel elçileriyle ilişkilendirilen başyapıtlar
Lancôme, Louvre’da çekilen yeni kampanyayı paylaşmaktan onur duyuyor; Önümüze çıkan, yol açan kadınları bu özel koleksiyona işleyerek anıyor. Lancôme’un küresel elçileri Zendaya, Amanda Seyfried, Aya Nakamura ve model He Cong’un yer aldığı bu etkileyici kampanya, Eylül ayından itibaren dünya çapında TV ve dijital kanallarda sergilenecek.

Sınırlı sayıda üretilen koleksiyonu temsil eden dört ilham perisi;
• Hijyen, Jean Baptiste II Lemoyne
• Hermafrodit
Akrep ile Perisi, Lorenzo Bartolini
• Nymph Echo, Paul LEMOYNE


“Koleksiyonla ilgili her şey, genel olarak inanılmaz bir renk dünyası yaratmak için ilhamla bir araya gelmeye başladı. Kadın gücünün ve gücünün bu inanılmaz tasvirleri bugün hala yankılanıyor.
-Lisa Eldridge, Lancôme Makyaj Kreatif Direktörü


Güzelliğin özünde bir çalışma: gözler, dudaklar ve cilt için.
Gözler için Richelieu Wing renk paleti, bir vurgulayıcıyı Louvre’un ünlü Richelieu galerisinden ilham alan dört benzersiz göz farı tonuyla birleştirir. L’Absolu Rouge için kült dudak koleksiyonunun dört benzersiz tonunun her biri, anlatacak bir hikayesi olan bir kadın tanrıyı kutluyor. Ayrıca Lancôme’un cilt sağlığı ikonu Génifique için Tanrıça Hygie’yi içeren sınırlı sayıdaki tasarımlarını da içeriyor.

Gözler için Richelieu Kanat Paleti
Lancôme makyaj renk paleti ile, BC. Louvre’un Richelieu kanadında sergilenen 5. yüzyıl Yunan şairi Corine’nin heykeli anılıyor. Lisa Eldridge tarafından yaratılan bu paletin şiiri galerinin çekici ışığından ilham alıyor, heykellerin rölyefleriyle noktalanıyor, onların sessiz ama şaşırtıcı zevkini açığa çıkarıyor. Richelieu Kanat Paleti için Lisa Eldridge, Edme-Francois-Etienne Gois imzalı Corine’i seçti: Germaine de Sterl’in (1807) “Corine” adlı eserinin kadın kahramanını temsil ediyor ve paletin kapak resmi olarak kullanılıyor. Doğal, şiirsel Richelieu Galerinin büyülü ışığından ilham alan renk paleti, daha fazla renk yoğunluğu ve daha yüksek parlaklık için tasarlanmış bir teknolojiyle güçlendirilmiştir.


Her ton, Richelieu kanadının ve çevresinin farklı bir bölümünün adını almıştır; göz farının peridot renginden Cour Puget’ten ilham alan yeşil tonuna; Cour Carrée’nin bakır ışığına; Cour Marly’nin mermer renginden Kraliyet Sarayı’nın pembemsi tonuna kadar.

L’Absolu Rouge rujunun 4 tonu
Lancôme, dudakların antik çağın mistik hikayelerini anlatması ve kendi gücümüzü ve güzelliğimizi kucaklaması için Musée du Louvre ortaklığıyla müzenin sanat eserlerinden seçilen 4 ilham perisinden esinlenerek bir L’Absolu Rouge koleksiyonu yaratıyor.

• Uyuyan Hermafrodit’ten ilham alan L’Absolu Rouge Drama Matte 200 Fransız Drama tonu. İkisi bir olunca çok güçlü bir aşkın çılgınlığında doğan bir gölge.
• L’Absolu Rouge Drama Matte, 274 Fransız çay tonunda Diane de Gabies’ten ilham almıştır. Aydan veya av tanrıçasından ilham alan bir renk perdesi olan L’Absolu Rouge Diane de Gabies, mat yüzeyli, sıcak tonlu, orta turuncu bir renk tonudur.
•L’Absolu Rouge Drama Mat 105 Nymph Echo’dan ilham alan Celestial Rose tonu. Hikayesi dudaklarda yankılansın ve kimse onun gibi bir Narcissus’a aşık olmasın. L’Absolu Rouge, insani kibirden uzak bir gerçeklik için tasarlandı.
• 196 French Touch rengindeki L’Absolu Rouge Drama Mat, Nymph with a Scorpion’dan esinlenilmiştir. May Nymph with a Scorpion, hassas ve ışıltılı bir güzellik için L’Absolu Rouge’un Büyük Gül Özleri ile dudakları rahatlatır.


Lancôme’un Hygie’den ilham alan ikonik Génifique serumu
Sağlık tanrıçası Hygie, Lancôme x Louvre sınırlı sayıda üretilen Génifique’in ilham kaynağıdır. Sağlıklı yaşamın sembolü Hygeia, Lancôme’un cilt sağlığına yönelik Gelişmiş formülünün ilham kaynağıdır. Génifique’in Cg Vitamini, Hyaluronik Asit ve %10 Bifidus Prebiyotik bileşenlerinden oluşan bakım üçlüsü, cildin parlaklığını geri kazandırmak için formüle edilmiştir.


Sınırlı sayıda üretilen Lancôme x Louvre Koleksiyonu yalnızca Beymen ve lancome.com.tr’de!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
evden eve nakliyat firmaları
Başa dön tuşu