Haber

Kulislerden Büyük İddia: İnce Bu Akşam Adaylıktan Çekildi!

Dün Altı Masa’nın, Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya gelen Ülke Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin bu akşam cumhurbaşkanı adaylığından çekileceğini açıklayacağı bildirildi. Ankara kulislerinde konuşulan iddianın doğru olup olmadığı önümüzdeki saatlerde öğrenilecek.

Kılıçdaroğlu ve İnce dün gerçekleşen görüşmenin ardından kameraların karşısına geçti.

Erdoğan’a karşı oyları bölmekle uzun süredir eleştirilen İnce, adaylığından çekilmeyeceğini söyledi.

Bugün gündeme bomba bir iddia düştü. Ankara kulislerinde İnce’nin adaylıktan çekileceği bildirildi.

İşte tv100’den Erdoğan Aktaş’ın İnce’nin adaylıktan çekileceği yazısından bir bölüm:

Görüşmenin ardından İnce ile uzlaşma olmayacağı havası oluştu. Ancak iki taraf arasındaki müzakereler sonuçlanmadı. YSK’nın kesin listeyi açıklayacağı 31 Mart gece yarısına kadar zaman var.

Lobiden öğrendiğim, Muharrem İnce’nin CHP liderinden iki bakanlık ve beş milletvekili talep ettiği. Ancak listelerinde SP, Gelecek, DEVA ve DP’nin yer alacağı CHP’de meclis listesi hazırlamak şu an en büyük sorun. Buna rağmen CHP, İnce’ye bir bakanlık (Milli Eğitim Bakanlığı) ve CHP listelerinden üç milletvekili teklif edecek.

Muharrem İnce’nin YSK’nın cumhurbaşkanı adaylığı kesin listesi açıklanmadan Kemal Kılıçdaroğlu lehine yarıştan çekilme ihtimali ise söylendiği kadar düşük değil. Büyük ihtimalle İnce bu akşam CHP ile anlaştığını açıklayacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
evden eve nakliyat firmaları
Başa dön tuşu