Haber

Karşıyaka Başkanı İlker Ergüllü Görevden Ayrılacak Yönetimi Eleştirdi

12-13 Ağustos tarihlerinde İzmir grubu Karşıyaka’da yapılacak harika genel kurula tek aday olarak girmeye hazırlanan İlker Ergüllü, istifa edeceğini açıklayan Lider Turgay Büyükkarcı’ya imza yetkileri ve kombine satışlarla ilgili tepki gösterdi. . Büyükkarcı ve yönetiminin halen görevinden ayrılan ve kulüple ilgili herhangi bir ödeme yükümlülüğünü yerine getirmeyen basketbol takımına kombine bilet satarak para toplamaya devam ettiğini belirten Ergüllü, “İdari boşluk olmasın diye yetki istedik. Kulüpte kritik transfer döneminde yapılacak olan kongre sürecinde ancak sadece futbol branşına para ödenmesi için vekaletname verdiler.” .

Futbolda daha önce yapılan sözleşmelerin bile kendilerine gösterilmediğini belirten Ergüllü, “Kimin elinde, sözleşmenin ne olduğunu bilmiyoruz. Türk Ticaret Kanunu’nda yeri olmayan kripto para ile ödemeler yapıldı. Voleybol hakkında hiçbir bilgimiz ve yetkimiz yok Borcu yok bütçesi yok FIBA’ya acil bir zorunluluğu yok bilinmeyeni yok Görevden ayrılacak yönetim herhangi bir ödeme yapmıyor ama etik olmayan bir şekilde basketbol için VIP kombine bilet satıyor. Temmuz ayında gelir ve transfer tamamlanmadan kendisi için para toplar. Kongreden sonra yapılması gerekenler bunlar” dedi.

KAOS İSTENİYOR İlker Ergüllü, 6 aydır seçim çağrısı yapmalarına rağmen Turgay Büyükkarcı yönetiminin transferin başladığı ve takımların açıklandığı 18 Temmuz’da ilk olarak maliye kongresini gündeme getirdiğini ve ağustos ayında seçim kararı alındığını belirtti. 13 Mayıs’ta maliye kongresinden bir gece önce, “Mayısta, haziranda. Hazırlıklar başlamadan sandık başına gidebilecekken, özellikle bu tarihleri ​​seçerek yeni yönetimin önünü kesmek istediler. Seçimde başarısız olmamızı istiyorlar. 13 Ağustos’ta sponsorlarımız ve yönetimimizle gümbür gümbür geleceğiz” dedi. İlker Ergüllü, kendisinin lider olması için tüzüğün değiştirildiğini hatırlatarak, “Kulübün en büyük iradesi olan genel kurul tüzük değişikliğini kabul etti. Ancak başkan adayı olamayacağım algısı oluştu. Bu tüzük değişikliğine rağmen hala aşağıdan yukarıya yaygınlaştırılmaya çalışılıyor.Sürekli bir kaos yaratmayın, ofisten çıkacak olsalar da bizi engellemeye çalışmayın.İşlerin peşindeler ama beklentilerini bulamayacaklar.” KARACE’DEN KOMBİN AÇIKLAMA Karşıyaka’da İlker Ergüllü ile birlikte hareket eden Eski Önder ve Atatürk Organize Sanayi Bölge Başkanı Cenk Karace, idarenin sattığı VIP kombiler hakkında açıklama yaptı ve genel kurulun ardından yeni yönetim tarafından kombinlerde indirime gidildi. satılacağını söyledi. Geçtiğimiz günlerde Pınar Karşıyaka kombine biletlerinin belgesiz ve fişsiz satıldığını duyduklarını aktaran Karace, “Taraftarlarımızın mağdur olmaması için kombine bilet alımlarının yeni yönetim kurulu seçiminden sonra yapılmasını özellikle rica ediyoruz. Yeni yönetimimiz kombine biletleri indirimli satarak her zaman taraftarımızın yanındadır.Ayrıca alt yapımızda oynayan öğrencilerimizin velilerinden de 15 Ağustos’tan sonra aidatlarını ödemelerini rica ederiz. ödemelerini şahsen yapmak yerine, ödediklerini de içeren dekontlarını kesinlikle almalıdır. Spor Kulübü banka hesaplarına yatırmalarını istiyoruz.” “Her biri yıllık sözleşme imzaladı. Enes ve Hüseyin’e hoş geldiniz diyor, takımımızla başarılı bir sezon geçirmelerini diliyoruz.”

Enes’in bonservis bedeli ve peşinatın Futbol Şube Başkanı Ayhan Gültekin tarafından karşılandığı açıklandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
evden eve nakliyat firmaları
Başa dön tuşu