Haber

İyi Parti milletvekili adaylığından istifa etti.

İYİ Parti’nin 28. Dönem Erzurum Milletvekili 6. Sıra adayı Esra Akpınar, milletvekilliği adaylığından istifa ettiğini açıkladı.

İstifa haberini sosyal medya üzerinden duyuran Akpınar, şu açıklamalarda bulundu:

“Yaklaşık iki yıl önce 21 Mayıs 2021 tarihinde İl Başkanım Melih Kırkpınar’ın teklif ve daveti üzerine ÂLÂ Parti saflarına katıldım. Daha sonra DÜZGÜN Partisi Erzurum Kadın Siyaset İl Başkanı olarak görev yaptım. ablalarımın gösterdiği iyilik beni hem duygulandırdı hem de cesaretlendirdi.

Göreve geldiğim ilk günden itibaren hiçbir karşılık beklemeden gece gündüz çalıştım. Erzurum’un hemen hemen her ilçesine hızlıca gittim. Kar kış demeden evimi ve ailemi feda ederek maddi ve manevi çaba göstererek elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Amacım servet peşinde koşmak değildi ama verilen emeğe, harcanan hayata, verilen emeğe, alın terine, evdeki çocuğun annesine duyulan hasrete sadakat olacağını düşündüm. Bundan daha insani ve vicdani bir şey olabilir mi!?

En son yapılan trend anketinde üyelerimizin oylarıyla 6. sırada yer aldım. Bana oy veren herkese teşekkür ederim. Ancak siyasetin temel kuralı olan emek verenleri umursamama hastalığı maalesef bizde de kendini gösterdi. Üç yılımı ailemi, çocuklarımı, çocuklarımı feda ederek geçirdiğim YETER Parti Genel Merkezi bunları görmezden geldi, takviyeleri görmezden geldi.

Bu nedenle üç yıldır verdiğim emeğin, verdiğim emeğin, harcadığım maddi ve manevi zenginliğin, ayrı olmanın karşılığı olmadığını düşündüğüm için milletvekilliği aday listesinden istifa ediyorum. çocuklarım ve ailem, cumhurbaşkanıma, partime ve unsurlarına bağlılığım ve şu anki konumum bu değil.” – ERZURUM

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
evden eve nakliyat firmaları
Başa dön tuşu