Haber

İYİ Parti Ankara Milletvekili Altıntaş, istifasını geri çektiğini açıkladı.

İYİ Parti’den istifa ettiğini açıklayan Ankara Milletvekili Ayhan Altıntaş, Genel Başkan Meral Akşener ile görüşmesinin ardından istifasını geri çektiğini belirtti.

Altıntaş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Sayın Genel Başkanımızla yaptığım istişare ve değerlendirme sonucunda partimden istifamı geri çektim.” sözlerini kullandı.

Altıntaş, Akşener ile yaptığı görüşmede, cumhurbaşkanı adaylık sürecinin daha kapsayıcı ve kucaklayıcı bir şekilde yürütüleceğine olan inancının arttığını belirterek, özledikleri barış ve güven günlerine bir an önce kavuşmayı diledi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile yaptığı değerlendirmelere değinen Altıntaş, “Liderler düzeyindeki iletişim dilinin toplumun geniş kesimleri arasında suçlayıcı ve ayrımcı bir hal aldığına, sorunların çözülmesini zorlaştırdığına inancımı dile getirdim. karşılaştığımız sorunlar.” sözlerini verdi.

İYİ Parti Ankara Milletvekili Ayhan Altıntaş, dün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla partisinden istifa ettiğini duyurdu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
evden eve nakliyat firmaları
Başa dön tuşu