Ekonomi

İSTİB Başkanı Ali Kopuz’dan Açıklama

İstanbul Ticaret Borsası Başkanı (İSTİB) Ali Kopuz, “Türk milleti demokratik olgunluğunu bir kez daha göstermiş, gergin bir ortamda huzur ve güven içinde seçimleri tamamlamıştır.” sözlerini kullandı.

İSTİB’ten yapılan açıklamada Kopuz, 20 yılı aşkın süredir ülkeyi yöneten AK Parti liderliğindeki Cumhur İttifakı’nın Meclis’te çoğunluğu elde ettiğini ve Cumhurbaşkanlığı Seçimi’nin kıl payı ikinciye geçtiğini bildirdi. yuvarlak.

Kopuz dedi ki:

“Bu seçim sonuçları Türk milletinin hükümete ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a güvendiğinin açık bir göstergesidir. Türk milleti, salgın, savaşlar, savaşlar ile sarsılan Türkiye’nin sorunlarını Cumhurbaşkanımızın çözeceğine inandığını göstermiştir. Son yıllarda yaşanan ekonomik sıkıntılar ve şoklar Türkiye için bir gerçek Talihsizlik olarak gördüğüm muhalefet cephesi, krizle baş etmeye çalışan iktidar karşısında milletin tercih edeceği bir alternatif olmadığını bir kez daha ispatlamıştır. yaşanan sorunlar.

Son 20 yılda Türkiye’nin kaderini değiştiren atılımlara imza atan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye için büyük bir nimettir; Dünyadan habersiz, ezberleri dışında her türlü veri ve bilgiye zihinleri kapalı olarak, seçim kayıplarının ardından sorumluluk almak yerine, her seçimde defalarca aldıkları yenilgileri analiz bile edemezler. , Kendilerinden başka herkesi suçlarlar, Türk milletini aşağılayan akıl dışı değerlendirmeleri sanki hakaret edercesine sıralarlar, Aynı şeyi yapıp farklı sonuç bekleyen bir muhalefet çok şanssızdır. Bu niyetlerle seçim sonuçlarının hayırlı olmasını diliyor, iki hafta sonra Türk milletinin gelecek asırda nasıl bir Türkiye’de yaşamak istediğini doğru seçeceğine olan inancımı yineliyorum.”

balcovahaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
evden eve nakliyat firmaları
Başa dön tuşu