Haber

İstanbul Fatih’te Kuyumcu Soygunu: Polis, Yelekli Şüpheli Çalışanı Döverek 200 Bin TL ve 50 Bin Dolar Çaldı

İstanbul Fatih’te bir işyerinin kuyumcu ofisinde biri polis yeleği giyen 3 şüpheli çalışanı döverek 200 bin lira ve 50 bin doları alarak ortadan kayboldu. Polis yeleği giyen şüpheli kuyumcu çalışanı ve çevredeki esnaf tarafından yakalanırken, polis ekipleri soygunun ardından olay yerinden kaçan 2 şüpheliyi yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor. 1 milyon 600 bin liralık soygun sırasında o anlar iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, 19 Ekim Perşembe günü saat 15.00 sıralarında Fatih Molla Feneri Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kuyumcuda çalışan Muhammed K., Laleli’de bir döviz tüccarından parayı aldıktan sonra işyerine gitti. Muhammed K.’nin ardından biri polis yeleği giyen 3 kişinin işyerine gelmesi üzerine yelekli kişi polis kimliğini gösterdi. Kimliğin sahte olduğunu söyleyen kuyumcu çalışanı Muhammed K., polis yeleği giyen kişinin saldırısına uğradı. Yelekli şüpheli, çalışan Muhammed K.’yi döverken, diğer şüpheli kasadan 200 bin lira ve 50 bin doları alarak kapıda bekleyen 2 şüpheliye verdi. Kasayı alan iki şüpheli daha sonra hızla uzaklaşırken, polis yeleği giyen şüpheli, soygun sırasında bağırışlar duyan kuyumcu çalışanı Muhammet K. ve diğer esnaf tarafından yakalandı.

Gasp anları kamerada

Şüphelilerin polis kılığında girdiği kuyumcudan yaklaşık 1 milyon 600 bin lirayı aldıkları o anlar, iş yerindeki güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde 3 kişi kuyumcunun önüne gelerek kapıyı çalıp içeri giriyor. Daha sonra polis yeleği giyen şüpheli kuyumcu çalışanına sahte kimlik kartını gösteriyor. Kimliğin gerçek olmadığını anlayan kuyumcu çalışanı Muhammed K. ile şüpheli arasında kavga çıktı. Kavga sırasında diğer iki şüpheli, paraların bulunduğu kasayı alarak hızla olay yerinden kaçtı. Polis yeleği giyen şüpheli, kaçmaya çalışırken kuyumcu çalışanı Muhammet K. tarafından yakalandı.

Polis yeleği giyen şüpheli gözaltına alındı

Esnaf ve kuyumcu çalışanı Muhammet K. tarafından yakalanan polis yeleği giyen zanlı, olay yerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken, diğer 2 şüpheliyi arama çalışmaları sürüyor. – İSTANBUL

haberdalaman.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
evden eve nakliyat firmaları
Başa dön tuşu