Ekonomi

İspanya, İtalya ve Portekiz’den alın

Uluslararası gıda dağıtım şirketi Getir, İtalya, İspanya ve Portekiz’den çekileceğini açıkladı. S Şirket, e-postayla yaptığı açıklamada, üç ülkeden düzenli olarak çekilmeyi planladığını söyledi. Şirketten yapılan açıklamada, “Getir ayrıca bir finansman turunu da tamamlıyor ve şirket gelirlerinin yüzde 96’sını oluşturan İngiltere, ABD, Almanya, Hollanda ve Türkiye’de faaliyetlerine devam edecek.”

İspanya’nın en büyük işçi sendikası bir ay önce Gtir’in ülkedeki faaliyetlerini durdurduğunu ve tüm çalışanlarını işten çıkardığını açıklamıştı. Şirketten yapılan açıklamada, “Getir’in bu üç pazardan çekilmesi, finansal kaynaklarını operasyonel karlılığın ve sürdürülebilir büyüme fırsatlarının daha güçlü olduğu mevcut pazarlara odaklamasına olanak sağlayacaktır.”

Bring ayrıca 21 Temmuz’da Fransa’dan çekilme kararını açıkladı. Açıklamada, “Bugün Fransa’daki son hizmet günümüz. Siparişlerinizi sizlere ulaştırmak bizim için büyük bir zevkti ve bu serüvene ortak olan herkese minnettarız. Size teşekkür eder, başarılar dileriz. .” (EKONOMİ HİZMETİ)

gursuajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
evden eve nakliyat firmaları
Başa dön tuşu