Haber

Galatasaray’dan İcardi açıklaması: Yerine başkası gelirse kendisi kadar yıldız olur.

Galatasaray Sportif A.Ş. Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Kırmızı,Sarı-kırmızılıların şampiyonluğu, gelecek sezonun yapılanması ve daha birçok konuda açıklamalarda bulundu.

Sarı-kırmızılı takımın bu yıl yaşadığı şampiyonluğun çok değerli olduğunu dile getiren Nihat Kırmızı, “Bu yılki şampiyonluk çok değerli. Tarihimizdeki diğer şampiyonluklar da çok değerli ama bu yılın kendine has özellikleri var. 100. oluyor. Cumhuriyetimizin kuruluş yıldönümü Galatasaray her zaman cumhuriyete sahip çıkmış bir camiadır Cumhuriyetin 100.yılında şampiyon olmuştur.Aslında şampiyonluğa en çok yakışan takım Galatasaray olmuştur.Biz camiamız için bu şampiyonluğu yaşattık Bu anlamda çok memnunlar.Bizim için çok değerliydi.Üstelik çok zor bir dönemden geçtik.Hepimizi derinden yaralayan bir sarsıntı yaşadık.Lige orta verildi.Bazı gruplarımız çekilmek zorunda kaldı. Lig… Çetin bir dönemdi.Oyuncularımızın ruhen toparlanması, camianın toparlanması aslında tüm kulüpler için aynıydı.Kulüp unvanını da taşıyor.Onunla bağımız hiç kopmadı. O acıları sonsuza dek yaşamış insanlarla birlikte yaşamaya ve elimizden geldiğince katkı sağlamaya devam edeceğiz.”

‘Fenerbahçe ile son maçına çıkıp şampiyon olmak ayrı bir mutluluk ve gurur’

son oyunda Fenerbahçe’Türkiye Grand Prix’sini yenerek şampiyonluk kupasını aldıklarını aktaran Kırmızı, bu şampiyonluğu daha da değerli kılıyor” dedi. Diğer kulüplere baktığımızda iyi takımlar vardı. 14 maç üst üste kazanıyorsunuz aradaki puan farkı 5-6. 15-20 puanlık bir fark beklersiniz ama fark 5-6. Çünkü rakipleriniz de kazanıyor. Ayrıca iyi takımlar kurdular ve iyi sonuçlar alıyorlar. Aradaki farkı aşamazsınız. Galatasaray’ın böyle bir geleneği var. Son düzlüğe girdiğinizde Galatasaray genellikle 2. veya 3. olursa şampiyon olur. Başkan olursa şampiyon olur. Son düzlükte Galatasaray bu refleks geleneğini yeniden harekete geçirdi. Son üst üste puan farkını Fenerbahçe ile 8, Beşiktaş ile 10 puan farkla aşarak şampiyonluğu kazandık. Bu şampiyonanın bir diğer özelliği de ezeli rakibimiz Fenerbahçe ile ebedi dostumuz Fenerbahçe’nin kendi sahamızda son maçını oynayarak şampiyon olması camiamıza ayrı bir memnuniyet ve ayrı bir gurur yaşatmasıdır. O yüzden bu seneki şampiyonluğu farklı bir yere koyuyorum. 23. şampiyonluğumuzun yeri diğer kupalarımız özellikle Avrupa kupalarımız birbirinden değerli. Bu yılki şampiyonanın da hepimiz için ayrı bir yeri oldu.dedi.

‘Okan hocamızın Galatasaray’da hep şampiyonluklar kazanmasını istiyoruz’

Nihat Kırmızı, sarı-kırmızılı kulübe transferde sportif menajer olarak yardımcı olduklarını belirterek, şunları kaydetti:

“Dursun Önder’in daha önce bir başkanlığı vardı. Çok tecrübeli bir yönetim ve başkanlık tecrübesi var, bu dönemi çok iyi toparladı. Galatasaray geçen dönem istenmeyen bir sonuçla dönemi kapattı. Daha sonra hoca değişikliği 19.09.2018 ile zorlu bir sürece girdi. yönetim değişikliğine zor bir başlangıç ​​yaptı.Süreci çok rahat yönetti.Değerli bir yönetim kurulu oluşturdu.Bu yönetim kurulunun koordineli bir şekilde çalışmasını sağladı.Transfer komitesinin değerli transferler yapmasında özellikle Erden Bey özellikle Metin Öztürk’ün emeği çok oldu.Hakkı verilmeli Dursun Lider liderliğinde Sportif A.Ş.

Bildiğiniz üzere Sportif A.Ş. Daha çok futbolla ilgileniyor. Futbol takımının durumu ve gelişimi ile Sportif AŞ’nin mali yapısını dikkate alarak faaliyetlerini sürdürmeye çalışmaktadır. Futbol grubumuz bu anlamda değerli bir transfer dönemi geçirdi. Çok değerli bir teknik direktörle imza attı. Riskliydi, yönetimimiz, liderimiz yürek gösterdi. okan Galiba hocamızı Türk futbolunun yıldızı olarak kazandık. Bundan sonraki süreçte Okan hocamızın uzun yıllar hep Galatasaray’a hizmet etmesini temenni ediyoruz, Galatasaray’da hep şampiyonluklar yaşasın istiyoruz ama geçmişte Fatih hocamızın örneğini gördüğümüz gibi muhtemelen çok değerli takımlara gidecektir. Avrupa’daki takımlar ve başarılı olmak. başarı elde edecek.

Okan Hoca’yı çok seven bir Galatasaray taraftarı olarak bununla gurur duyacağız. Avrupa’nın başka yerlerinde veya Milli Takım’da elde ettiği başarılarla gurur duyacağız. Kendi personelinin başı. Okan Hoca nasıl kulüp başkanı bizim başkanımız olduysa takımın başına geçti. Okan Hoca’nın raporu doğrultusunda transfer komitesi çok önemli bir çalışma yaptı. Kulübümüze büyük yıldızlar kazandırdı. Bu yıldızların birlikte nasıl maç kazandığını hep gördük. Dönemin başına baktığımızda Galatasaray, Gomis’in golleriyle bir devre kaydetti. Daha sonra İcardi’nin, Mertens’in ve Barış Alper’in milli maçlarında yıldız oldu. Kerem ve Barış Alper milli takımımızın vazgeçilmez oyuncuları oldular.”

“Transfer komitesi Şampiyonlar Ligi’nde başarılı olacak bir kadro için tüm hızıyla çalışıyor”

Galatasaray’ın bir Avrupa kültürü olduğuna değinen Nihat Kırmızı, önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek bir kadro oluşumuna destek vereceklerini belirterek, şunları kaydetti:

“Bu dönemde önümüzde bir Şampiyonlar Ligi var. Şampiyonlar Ligi ülkemizin prestiji ve mali yapının sürdürülebilirliği açısından değerli. Sonuçta biz bir spor kulübüz. Biz bir futbol takımıyız. Sponsorluklarımız var. Taraftar gelir ama bizim asıl işimiz futbol.Futboldan faydalanmamız lazım.O statları doldurmanız lazım.Stadyumları doldurmanız için doğru oynamanız gerekiyor.Yeterli sonuçlar almanız gerekiyor.Avrupa’da başarılı olmamız gerekiyor. ve gelir elde edin.Yayın gelirlerini artırmak için maçları çok izlemek gerekiyor.Başarılı olduğunuzda sponsorluk gelirleriniz artıyor.Bu da geçmişte diğer kulüplerin aldığı başarısız sonuçlardan kaynaklanıyor.3 eleme oynayacağız. Galatasaray tecrübeli bir grup, daha önce birçok ön elemeyi geçen kümelere katılmış, kümelerden çıkamayınca UEFA Kupası’nı bile kazanmış bir grup. Şampiyonlar Ligi şampiyonu ile oynadı ve kupayı kazandı. Galatasaray refleks olarak bunlara alışmış, her zaman başarıya açık. Başarılı bir ekip. Oyuncuların kim olduğu önemli değil, Galatasaray formasını giydiklerinde hepsi yıldız oluyor. Sportif A.Ş. Erden Bey başkanlığında bir transfer komitemiz var. Transfer komitemiz de mevcut yıldızları korumak ve Şampiyonlar Ligi seviyesinde başarılı olmak için yeni bir takım için yoğun bir şekilde çalışıyor. Biz de yönetim kurulu olarak bu süreçte elimizden geldiğince istekleri doğrultusunda kendilerine destek oluyoruz.”

“Icardi geldiğinde birçok tartışma yaşandı”

Sarı-kırmızılı taraftarların merakla beklediği Arjantinli yıldız golcü Mauro IcardiDurumu sorulduğunda ise şu ifadeleri kullandı:

“Bütün yönetim kurulu üyelerimiz ve tüm sponsorlarımız Galatasaray’a önemli takviyeler yapıyorlar. Başarılılar ve aslında taban artıyor. Galatasaray’ın mali yapısı var, Bankalar Birliği’nin kabulü var, federasyona verdiğimiz taahhütler var. Var. Yabancı oyuncuya son.Kendimize ait oyuncularımız var.Oynayabileceğiniz oyuncu sayısı var.Hepsi bir bütün.Oyuncuya baktığınızda hepsini istiyoruz.Oyuncuya oyuncu olarak baktığınızda, Icardi’yi çok istiyorum.Umarım Galatasaray’da kalır.Bütün olarak baktığımızda çok değişken var.Evet kesinlikle herkes.Icardi’yi hepimiz çok seviyoruz.Önümüzdeki yıl Galatasaray’da oynayacağına inanıyorum. ama onun yerine başka bir oyuncu olsa bile Icardi kadar büyük bir yıldız olacak. Icardi geldiğinde birçok tartışma vardı. . Özel hayatı hakkında hiç hoş olmayan karalamalar vardı. Sakat olduğunu söylediler, çok uzun süredir oynamadığını söylediler. ‘Bu kadar iyi oynuyorsa Paris neden göndersin’ dediler ama geldi, ne yaptığını gördük. Zaniolo geldiğinde rakip takım yöneticileri ne dedi? Başarımızı engellemeye çalışanlar kendi başarılarını düşünmek yerine aslında onların başarısız olmasına neden oldular. Zaniolo da bence çok büyük bir yıldız. Bundan sonra Galatasaray’a çok büyük hizmetleriniz olacak. Muhtemelen başka bir yere gidecek ve sonrasında Galatasaray’a değerli bir dönüş yapacak. Bir bütün olarak bakılması gerekiyor. Tek bir oyuncu için değil, Şampiyonlar Ligi’nde büyük bir takımın oluşması için hem Sportif A.Ş. yöneticileri, dernek yöneticileri ve tüm sponsorlarımız ve taraftarlarımız ellerinden gelen katkıyı yapacaklardır.”

haber-pamukova.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
evden eve nakliyat firmaları
Başa dön tuşu