Ekonomi

Forge Global yeni yönetim kurulu üyesi Larry Leibowitz’i atadı

SAN FRANCISCO – Özel menkul kıymetler piyasasıyla tanınan Forge Global Holdings, Inc. (NYSE: FRGE), Larry Leibowitz’in Yönetim Kurulu ve Tazminat Komitesi’ne eklendiğini duyurdu.

Sermaye piyasaları ve finansal teknoloji alanında önemli bir geçmişe sahip olan Larry Leibowitz, Entrypoint Capital’in CEO’sudur ve 2007-2013 yılları arasında NYSE Euronext’te COO ve Küresel Hisse Senedi Piyasaları Başkanı da dahil olmak üzere sektörde önemli pozisyonlarda bulunmuştur. Önceki görevleri arasında UBS’de Amerika Hisse Senetleri COO’luğu ve Schwab-Soundview Sermaye Piyasaları Eş CEO’luğu da bulunmaktadır.

Forge CEO’su Kelly Rodriques, Leibowitz’in yeteneklerine duyduğu güveni dile getirerek, sermaye piyasalarındaki kapsamlı deneyiminin ve operasyonel uzmanlığının altını çizdi. Rodriques, Leibowitz’in görüşlerinin Forge’un platformunun ölçeklendirilmesinde ve özel piyasanın daha erişilebilir, likit ve şeffaf bir varlık sınıfına dönüştürülmesinde etkili olacağını öngörüyor.

Leibowitz’in mevcut yönetim kurulu üyelikleri arasında Enfusion (NYSE: ENFN), Concord Acquisition Corp II (NYSE: CNDA), Concord Acquisition Corp III (NYSE: CNDB) ve XCHG Xpansiv bulunmaktadır. Geçmiş yönetim görevleri Cowen Inc. (NASDAQ: COWN) ve finansal teknolojiler, varlık yönetimi ve dijital hukuk sektörlerindeki çeşitli diğer yönetim kurullarını kapsamaktadır.

Princeton Üniversitesi Ekonomi mezunu olan Leibowitz, kariyerinin ilk günlerinden itibaren Bunker Capital’de kurucu ortak ve CS First Boston’da Genel Müdür ve Kantitatif Ticaret ve Hisse Senedi Teknolojisi Başkanı olarak finans sektöründe etkili olmuştur.

Forge, özel piyasa katılımcıları için veri hizmetleri ve teknoloji çözümleri sunan bir piyasa altyapısı sağlayıcısı olarak faaliyet göstermektedir. Bir FINRA üyesi olan Forge Securities LLC, alternatif bir ticaret sistemi işletmektedir.

Bu haber bir basın açıklamasına dayanmaktadır.

Bu makale yapay zekanın desteğiyle oluşturulmuş, çevrilmiş ve bir editör tarafından incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şart ve Koşullar bölümümüze bakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
evden eve nakliyat firmaları
Başa dön tuşu