Haber

“Falaka Fantasy” Davasında Karar Çıktı

Kayseri’de para karşılığında anlaşma yaptığı iddia edilen kadınların fotoğraflarını çeken kargo şoförü Erkan T., ‘müstehcenlik’ suçundan 2 yıl 1 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Melikgazi’de kargo şirketinde çalışan Erkan T.’nin evli ve iki çocuk babası olduğu, maddi durumu iyi olmayan kadınları evine çağırdığı, gözlerini uyku bandıyla, ayaklarından kelepçeyle bağladığı belirlendi. ve eşarplar ve onu yatağına yatırın.

Erkan T.’nin ‘güzel’ dediği kişilere 500 TL, ‘çirkin’ dediği kişilere 250 TL ödediği iddia edildi.

Erkan T. de falaka sahnelerini kaydetti. Erkan T. de çektiği görüntüleri başka kadınlara gönderdi. Savcılığa benzer bir teklifte bulunan Erkan T., gözaltına alınarak NK adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

2 yıl 1 ay hapis

Erkan T. hakkında Kayseri 18. Asliye Ceza Mahkemesi’nde, eşi HT’ye yönelik eylemlerinden 2 yıldan 5 yıla kadar, “eşine işkence” suçundan 1 yıl hapis istemiyle dava açıldı. “müstehcenlik” suçundan 4 yıla kadar. Davanın üçüncü duruşmasına sanık Erkan T. ve eşi HT katılmadı. Erkan T.’nin avukatı Ahmet Bozkurt salonda hazır bulundu.

Duruşma savcısı, davaya bakışının değişmediğini belirterek mütalaasını yineledi. Savcı, sanığın ‘müstehcenlik’ suçundan 1 yıldan 4 yıla kadar hapis cezasına çarptırılmasını ve söz konusu görüntülere el konulmasını istedi. Sanıkların ‘eziyet’ suçundan da beraatini talep etti.

Hakim, Erkan T.’yi ‘müstehcenlik’ suçundan ‘iyi halden’ indirim uygulayarak 2 yıl 1 ay hapis cezasına çarptırırken, ‘eşe işkence’ suçundan delil yetersizliğinden beraatına karar verdi.

“Kimseyi zorlamadım”

Söz konusu görüntülerde zorlama olmadığını söyleyen Erkan T., ilk duruşmada verdiği ifadede şunları söyledi:

“Eşimin isteği üzerine oldu. Bir keresinde adını H. olarak bildiğim bir kadınla onun isteği üzerine fotoğraf çektirmiştim. Ben kimseye başvuru yapmadım. Ben kimseyi zorlamadım. Bu görseli hiçbir yerde paylaşmadım. Çünkü bu tarz bir imajın yasak olduğunu öğrendim. Görüntülerin sonradan nasıl yayıldığını bilmiyorum. Bu görüntüler güvenlik tarafından sızdırılmış olabilir. Hiçbir yerde paylaşmadım. Cep telefonumda tespit edilen görüntüler bu tarz sitelerden aldığım videolar. Bu işlem görüntülerini yüklerken kadınların çıplak mı giyinik mi olduğuna bakmadım. Bu beni ilgilendirmedi. Bu resimleri örnek olarak yükledim, sonra sildim. N. isimli bir hanıma bu tarz fotoğraflarını çekip paylaşmak istediğimi söyledim. O da merak ettiğini söyledi. Daha sonra bu yolu N ile paylaşarak para kazanacağımızı düşündüm.’

“Fantezi için yaptık”

Eşinden şikayetçi olmadığını söyleyen HK, ‘Bana karşı herhangi bir zorlayıcı işlem yapmadı. Bir resim saati yaptı ve bu formda resim çekmeyi teklif etti. İlk başta bu teklifi kabul etmedim. Ama daha sonra bu teklifi kendi hür irademle kabul ettim. Değişim için keşif gezisi yaptık. Amacımız hayal kurmaktı. Beni falakaya yatırdı, ayaklarımı bağladı. Sadece acı çekmek için yaptım. Kesinlikle acı çekmedim. Acı çekseydim, sana söylerdim. Şu anda salonda basın mensupları olduğu için rahat konuşamıyorum. Ama bahsetmek istemediğim cinsel istekler de vardı. Eşim yanımdaki başka bir rasgele hanıma emsal teşkil etmedi. Yayıncılıktan ve para kazanmaktan bahsetmedi. Ben şikayetçi değilim’dedi.

haber-etimesgut.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
evden eve nakliyat firmaları
Başa dön tuşu