Haber

Eski Çin Devlet Başkanı Jiang Zemin’i Anma Toplantısı 6 Aralık’ta Yapılacak

PEKİN, 1 Aralık (Xinhua) — Yoldaş Jiang Zemin’in Cenaze Komitesinin Perşembe günü duyurduğu açıklamaya göre, Eski Çin Devlet Başkanı Jiang Yer için 6 Aralık’ta Pekin, Çin’deki Büyük Halk Salonunda bir anma toplantısı düzenlenecek. .

Komitenin 2 No’lu Duyurusunda, Jiang Zemin Yoldaş’ın kalkınmaya olağanüstü katkısı göz önüne alındığında, aşağıdaki kararların tüm ÇKP’nin, tüm ordunun ve tüm etnik kökenlerden Çin halkının ortak talebi üzerine alındığı bildirildi. Çin Komünist Partisi (ÇKP) ve ülke.

ÇKP Merkez Komitesi, Çin Ulusal Halk Kongresi Daimi Komitesi, Devlet Konseyi, Çin Halk Siyasi Danışma Konferansı Ulusal Komitesi ve Merkezi Askeri Komisyon, 6 Aralık’ta Jiang Yer yoldaş için resmi bir anma toplantısı düzenleyecek. Pekin’deki Büyük Halk Salonu. Duyuruda, anma mitinginin saat 10:00’da (05.00 CET) başlayacağı belirtildi.

Duyuruda ayrıca anma toplantısının televizyondan canlı olarak yayınlanacağı ve tüm yerel yönetimlerin ve departmanların canlı yayını dinlemek veya izlemek için ÇKP üyelerini, kadrolarını ve izleyicilerini organize etmesi gerektiği belirtildi.

Anma gününde bayraklar ülke genelinde ve Çin’in yurtdışındaki büyükelçilik, konsolosluk ve diğer temsilciliklerinde yarıya indirilecek. Duyuru, halka açık eğlence etkinliklerinin o gün askıya alınacağını belirtti.

Anma toplantısında bir yas oturumu yapıldığında, ülke genelinde insanlar üç dakika saygı duruşunda bulunacak, işgalciler üç dakika korna çalacak ve üç dakika hava savunma sirenleri çalacak.

Duyuru ayrıca Jiang’ın cenazesine son saygılarını sunmak için rastgele bir tören yapılmayacağını da duyurdu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
evden eve nakliyat firmaları
Başa dön tuşu