Haber

Eren Erdem: CHP’de Kılıçdaroğlu devrimi

CHP Medya, Planlama ve Sosyal Medya Politikaları Genel Başkan Yardımcısı Eren Fazilet, Habertürk Televizyonu’nda Mehmet Akif Ersoy’un sunduğu “Nedir Ne Değildir” programına katıldı.

Değişim adına CHP ile ne yapılacağı sorusuna Erdem, “Bugün CHP’nin yapısal değişim sürecine girdiği bir dönemdeyiz. Tüzüğümüz yenilenecek, programımız yenilenecek.”

Mehmet Akif Ersoy’un CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Seçim sonucu yüzde 60’a karşı yüzde 40 olsaydı yenilgi olurdu” sözlerine tepkileri takip edip etmediğinin sorulması üzerine Eren Erdem, “tepkileri dikkatle izledik” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın toplumu kutuplaştıran bir politika izlediğini belirten Fazilet, “Bir seçim, iki seçim böyle ortamlarda, muhalefetin elinde bu kutuplaşmayı kıracak bagaj varken… Sayın Erdoğan toplumun geniş yüzünü Türk siyasetinin geçmişiyle karıştırdı. Türk siyasetinin geçmişinde de CHP vardı. Bunun onarılması gerekiyordu. Tamir edilmesi gerekiyordu. İşte orada panzehir çıktı. Onlarla iş yapabilecek bir siyasi parti yaptı. Bu bence bir devrimdir. Çünkü açılış sürecinde söz alan hem HDP hem de AK Parti milletvekilleri CHP’yi eleştiriyordu, “Sen statükocusun, Kürt düşmanısın, faşistsin” dedi.

“Seçim bir yenilgidir” diyen Erdem, “Cumhurbaşkanı’nın amacını dile getireceğim. Felaket dediğimiz anda Türk siyasetini sağdan sola, merkezden sola örme mücadelesini atacağız. Yetenek yaratma yeteneği gösterilecek mi” dedi.

(HABER MERKEZİ)

hekimhan-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
evden eve nakliyat firmaları
Başa dön tuşu