Yaşam

Dil Engelini Kaldırıyoruz: İngilizce Sınavlarında Başarı Elde Etmenize Yardımcı Olacak Kaynak Önerileri

YDS, YÖKDİL ve YDT üzere imtihanlara hazırlananlar, lisan öğrenmek isteyenler ve söz bilgisini nasıl arttıracağını bilemeyenler için nokta atışı kitap teklifleri veriyoruz. Şayet imtihana hazırlanıyorsanız bol bol okuma yapmalısınız, lisan bilgisini ilerletmek için söz dağarcığınızı geliştirmelisiniz tüm bunlar uzman görüşleriyle onaylanmış kitaplar aracılığıyla mümkün! Gelin hem eğlenceli öğretim hem de dolu dolu bir kaynak olarak nitelenen İngilizce yayınlara bir bakalım…

10. The World of Words

Kelime dağarcığını geliştirmek isteyenler ve imtihana hazırlananlar için vazgeçilmez bir kaynak olan The World of Words, okuma yapanlar tarafından epeyce beğeniliyor. Söz bilgisini geliştirirken süratli okuma alışkanlığını da bu yayın ile çözebilirsiniz.

9. Reading Words

Reading Words, Akın Lisan Eğitim Merkezi yayınları ortasındadır. Süratli okuma, lisan bilgisi ve söz tahsili konusunda gelişiminizi hızlandırmanız için yardımcı olur. İçerisinde sözleri öğrenmenize yardımcı olan öyküler, kıssa sonlarında soru-cevap ve eşleştirme yer almaktadır.

8. Türkçe – İngilizce Karşılıklı Hikayeler

Eğer İngilizcenizi geliştirmek istiyorsanız bu kitap başlangıç düzeyinden orta düzeye kadar tüm düzeylere uygun bir yapıttır. Kitapta klasik masallardan ünlü yapıtlara birçok kıssanın İngilizce ve Türkçe karşılığını bulabilirsiniz.

7. Uygulamalı İngilizce Dilbilgisi

İngilizce öğrenmeye yeni başlamış bireyler için hazırlanan bu eser, birçok sözcük için kolay örnek cümleler içermektedir. Çalışma alışkanlığınızı eğlenceli rutinlerle değiştirmek istiyorsanız bu kitabı es geçmeyin.

6. 30 Günde İngilizce

İngilizce öğrenmek istiyorsunuz fakat bunu süratli yapmak istiyorsanız bu eser ile kısa müddette değerli bir adım atabilirsiniz. Lakin bu kitap düzeylere nazaran farklılık göstermektedir.

5. Kendi Kendine Süratli İngilizce

İngilizce öğrenmek istiyorsanız lakin kursların artan fiyatları ve öteki kaynaklar yetersiz geliyorsa kendi kendinize lisan öğrenmek mümkün. Bu yayın kişiyi çalışma konusunda yönlendirme yaparken başarılıdır.

4. Ready Player One

Ernest Cline tarafından yazılan eser epey yalın ve çağdaş bir anlatıma sahiptir. Bu nedenle hem imtihana hazırlanacaklar hem de lisan bilgisini geliştirmek isteyenler için ülkü olabilir.

3. Divergent

Veronico Roth tarafından yazılan eser B1 düzeyi söz öğrenmek ve lisan bilginizi geliştirmek için yardımcı niteliktedir.

2. Charlie and the Chocolate Factory

Charlie and the Chocolate Factory’nin filmini mutlaka izlemişsinizdir. Bu eser filmdeki hikayenin ta kendisi. Ancak kitabını okumak B1 seviyesinde kelime öğrenmeniz için yardımcı olacaktır.

1. The Burning Secret

Stefan Zweig’in yapıtları İngilizce öğrenmek için hem kısa öykülerden hem de yalın bir lisana sahiptir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
evden eve nakliyat firmaları
Başa dön tuşu