Haber

Derik ilçesi doğalgaza kavuşacak

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Demirtaş, Derik ilçesi için doğalgaz söylentisini verdi.

Mardin Büyükşehir Belediyesi’nde Diyarbakır BOTAŞ Bölge Müdürü Orhan Okay ve Akmercan Bölge Müdürü Abdurrahman Tuncer’i karşılayan Vali Demirtaş, altyapı ve doğalgaz çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Vali Demirtaş, daha önce Artuklu, Kızıltepe, Yeşilli, Ömerli, Midyat, Dargeçit, Mazıdağı ve Savur ilçelerini doğalgazla buluşturduklarını hatırlatarak, “Derik ilçemizde doğalgaz ve altyapı çalışmalarına başlandı ve 2015 yılında enerjilendirilmesi planlanıyor. Aralık 2023.” dedim.

Bu ve benzeri hizmetlerle vatandaşların daha rahat bir hayat sürdüğünü kaydeden Vali Demirtaş, şunları söyledi:

“Söz verdiğimiz gibi planladığımız tüm hizmetleri sırayla yürütüyoruz. Mardin Valiliği ve Mardin Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşlarımızın daha iyi koşullarda yaşamlarını sürdürebilmeleri için çalışmalarımızı tüm hızıyla yürütüyoruz. Bugün itibariyle, 9. ilçemiz Derik’te çalışmalarımıza başladık.Üst yapı çalışmalarımızı tek tek hayata geçireceğiz.Şimdiye kadar yapılan tüm çalışmalar için kurum yetkililerine ve çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim.Verilen hizmetlerin hayırlara vesile olmasını dilerim. Mardin’imize hayırlı olsun.”

emet-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
evden eve nakliyat firmaları
Başa dön tuşu