Haber

Deniz Zeyrek: Kılıçdaroğlu ‘Adaylıkta sıkıntı olmaz’ dedi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, 2018’de 2017’de başlaması beklenen Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Altı Masa’dan aday olup olmayacağı tartışmasına ilişkin “Adaylıkta sorun olmayacak” dediğini yazdı. 14 Mayıs’ta gerçekleşecek.

Deniz Zeyrek yazısında şu ifadelere yer verdi:

“CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Büyükşehir Belediye Başkanları ile görüşmesinin detaylarını merak ediyordum. Katılan bazı belediye başkanlarına sordum. Öncelikle toplantının Kılıçdaroğlu’nun daveti üzerine değil, kendi istekleri üzerine olduğunu belirttiler. randevu.”

“Niyetleri, görüşmeden sonra Kılıçdaroğlu’nu cumhurbaşkanı adayı olarak görmek istediklerini ortak bir metinle açıklamaktı. Bu değerli bir ayrıntı çünkü cumhurbaşkanlığı adaylığında adı geçen İstanbul ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanları, kimler, kimler, kimler, kimler?” Kılıçdaroğlu’na rakip görülseydi, o metni de imzalardı.Kılıçdaroğlu, böyle bir açıklamaya toplantı öncesi itiraz ederek, “Bunu yaparsanız Altılar Masası’nın liderlerine yazık olur. Onları zor durumda bırakacağız.”

“Bazı liderler ‘Seçim tarihini açıklayın biz de adayımızı hemen açıklayalım’ dediler. ‘Aday olmanızı bekliyoruz’ deyince Kılıçdaroğlu, “O konuda bir sıkıntı olmaz” yanıtını verdi.

saricam-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
evden eve nakliyat firmaları
Başa dön tuşu