Haber

BBP Genel Başkanı Destici, Güvenlik ve Savunma İşçileri Sendikasını ziyaret etti Açıklaması

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Lideri Mustafa Destici, özel güvenlik meslek koluna ilişkin taleplerle ilgili hazırladıkları kanun teklifi konusunda gerekli görüşmeleri yaptıklarını belirterek, “İnşallah kısa zamanda bu iş kolu meselesini de çözmüş olacağız.” dedi.

Destici, Güvenlik ve Savunma Çalışanları Sendikası Genel Lideri Ömer Çağırıcı’ya iyi olsun ziyaretinde bulundu.

Sendikanın genel merkez binasındaki ziyarette konuşan Destici, özel güvenlik vazifelilerinin Türkiye için çok kıymetli bir görev üstlendiğini söyledi.

Mustafa Destici, özel güvenlik meslek koluna ilişkin taleplerin Türkiye Büyük Millet Meclisinde birinci sefer partilerinin merhum genel lideri Muhsin Yazıcıoğlu tarafından lisana getirildiğini belirterek, “Özellikle bu iş kolu ve bazı haklarla ilgili kanun teklifimiz var. Hem Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı hem İçişleri Bakanlığı ile gerekli görüşmeleri yaptık. İki bakanlık da bu konuda olumlu. İnşallah kısa zamanda bu iş kolu meselesini de çözmüş olacağız.” diye konuştu.

BBP Genel Lideri Destici, 2023 yılı Ocak ayı prestijiyle enflasyonun yüzde 50’nin altına ineceğini söz ederek, şunları kaydetti:

“Akaryakıt fiyatları artmıyor. Hatta bazen geri geliyor. Maliyette artış yok. Emtia fiyatlarında artış yok hatta kimi ünitelerde emtia fiyatlarında bir düşüş var. Nakliye fiyatlarında, bilhassa milletlerarası alanda bir düşüş var. Zira biz yurt dışından mal getiren arkadaşlar ile konuşuyoruz. Yarıdan fazla düşüş var. Ancak fiyatlar düşmüyor. Bunun en kıymetli sebeplerinden bir tanesi fırsatçılık. Ülkemizi ve insanımızı buna alıştırmaya çalışıyorlar. Ancak bizim buna alışmamamız ve bir direnç göstermemiz lazım.”

Fırsatçılık yapanların, önce para cezası, sonrasında kısmi kapatma, bunlardan sonuç alınmazsa da tamamen kapatma yöntemiyle cezalandırılması gerektiğini söyleyen BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, “Bu da bir hırsızlıktır. Birinin sizin cebinizden para çalması ile öbürünün haksız bir biçimde onu yüksek fiyatla satması da bir nevi hırsızlıktır, bir nevi soygundur. Milletin, açgözlüler tarafından soyulmasına müsaade etmememiz gerekiyor.” değerlendirmesini yaptı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
evden eve nakliyat firmaları
Başa dön tuşu