Haber

Bakan Varank’tan gençlerle deneyim paylaşımı

KOCAELİ (İGFA) – Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Kocaeli’de bir dizi ziyaret ve programda bulundu. Kocaeli’de düzenlediği programlara yerli otomobil TOGG ile gelen Varank, yoğun ilgi ve destekle karşılandı.

Kocaeli’deki esnafları günübirlik ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet eden Varank, Kocaeli İl Gençlik Kolları tarafından düzenlenen “Gençler Tecrübeyle Buluşuyor” programında gençlerle bir araya geldi.

Seka Deniz Salonu’nda moderatörlüğünü Gençlik Kolları İl Başkanı Çağatay Çağlayan’ın yaptığı programda gençlerle sohbet eden Varank, kendisine yöneltilen soruları içtenlikle yanıtladı. Bakan Varank, Milli Uzay Programı, sanayi ve teknoloji stratejisi, sanal gerçeklik gibi gençlerin sorduğu birçok teknolojik soruyu yanıtladı. Saatlerce süren program yoğun katılımla gerçekleşti.

GENÇLER TOGG İLE UNUTULMAZ ANLAR YAŞATTI

Program sonunda Bakan Varank ve TOGG ile fotoğraf çektirmek isteyen gençler uzun kuyruklar oluşturdu. Gençlik Kolları İl Başkanı Çağlayan, “Sayın Bakanımıza bizzat soru soran genç kardeşlerimiz TOGG’u yakından görerek kısa bir sürüş deneyimi kazanarak unutulmaz anlar yaşadılar. Çok verimli bir program hayata geçirdik. Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank’a programımızda yer aldığı ve bizlere aktardığı deneyim için kurumum adına teşekkür ediyorum.”

haberdarica.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
evden eve nakliyat firmaları
Başa dön tuşu