Haber

Bağcılar’da 3 katlı binanın çatısı alev aldı

Bağcılar’da 3 katlı binanın çatısı alev aldı

İSTANBUL – Bağcılar’da 3 katlı bir binanın çatısında çıkan yangın alevlenirken, çatıda çıkan yangın yan binaya da sıçradı. Çevrede paniğe neden olan yangın, itfaiye gruplarının müdahalesiyle söndürüldü.

Yangın, Bağcılar Yenimahalle Mevlana Caddesi 1560 sokakta saat 14.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, cadde üzerinde bulunan 3 katlı bir binanın çatısında şu anda bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Çatıdan yükselen dumanları gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri güvenlik önlemi alırken, itfaiye ekipleri yangını söndürmek için çalışma başlattı. Yan binaya sıçrayan yangın, itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu kısa sürede kontrol altına alındı. Ekiplerin çalışmasının ardından yangın tamamen söndürüldü.

Yangını görünce yardıma koşan Avni Karamavuş, “Çay ocağının altında çay içerken duman çıktığını gördük. Koşarak geldik. Sigortaları ve doğalgaz vanalarını kapattık. İtfaiyeye haber verip tahliye ettik. İçeride kimse yoktu. İçerideki vatandaşları bağırarak uyardık ve dışarı çıktık.”

Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, gruplar yangının çıkış nedeniyle ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

haber-sarioglan.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
evden eve nakliyat firmaları
Başa dön tuşu