Haber

Akdağ: “Bu seçim Türkiye’nin istikbal ve beka meselesidir”

Malatya’daki toplantıya katılan eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ, 14 Mayıs’ta yapılacak seçime değindi. Bu seçimin Türkiye’nin istikbal ve beka meselesi olduğunu söyleyen Akdağ, Malatya’nın AK Parti döneminde çok güzel hizmetlerle karşılaştığına işaret etti. Akdağ, Medeniyetin Kalbi Battalgazi’ye yaptığı hizmet ve yatırımlardan dolayı Önder Güderi’yi de tebrik etti.

Malatya’ya bir dizi ziyarette bulunan eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ, AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya İl Koordinatörü Alaattin Parlak, AK Parti İl Başkanı İhsan Koca ve AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güderin ile birlikte ilçede konut sahipliğinde çalışan muhtarlarla sistemli bir şekilde gerçekleştirdiği istişare toplantısına katıldı.

Orduzu Galip Demirel Çınar Parkı’nda düzenlenen toplantıda muhtarların sorunları varsa taleplerini dinleyen Lider Güder, ilçede yaptığı yatırımlar hakkında da bilgi verdi. Malatya’nın AK Parti iktidarı döneminde çok güzel hizmetlerle karşılaştığını vurgulayan eski Bakan Akdağ, Medeniyetin Kalbi Battalgazi’de yaptığı hizmet ve yatırımlardan dolayı Başkan Güderi’yi tebrik etti.

Türkiye Muhtarlar Derneği Malatya Şube Başkanı Mustafa Eren, Battalgazi Muhtarlar Derneği Başkanı Abdulvahap Ortaç, Malatya Muhtarlar Derneği Başkanı Şahin Demirci ve muhtarlar, fikirlerine her zaman önem veren ve Battalgazi’yi yaşattığı bildirilen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’e teşekkür etti. taleplerini yerine getirerek altın bir hizmet yılı. teşekkürlerini iletti.

“Muhtarlarımızla uyum içinde çalışıyoruz”

AK Parti teşkilatının muhtarlarla koordineli bir şekilde çalıştığının altını çizen AK Parti İlçe Başkanı Basri Kahveci, “Muhtarlarımız başımızın tacıdır. Battalgazi’de 103 mahallemiz var. Muhtarlarımız teşkilatımızla uyum içinde çalışıyor. İlçe olarak muhtarlarımız çalışıyor.” Cumhurbaşkanlığı ve yerel yönetimler, vatandaşlarımız için elimizden gelenin en iyisini ortaya koyduk, Sizlerden ders aldığımız insanlarsınız. Bugün bizi bir araya getiren Battalgazi Belediye Başkanımız Osman Güder ve Milletvekilimiz Öznur Çalık’a teşekkür ediyorum” dedi.

“İstişare kültürüne büyük önem veriyoruz”

Battalgazi’deki hizmet maratonunun artarak devam edeceğini belirten Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Malatya’mıza ve Battalgazi’mize hizmet eden herkese teşekkür ederken, eski Bakanımız Recep Akdağ’ı konuk etmekten onur duyuyoruz. Battalgazi Belediyesi olarak bugüne kadar nice hizmetler yaptık, yapmaya da devam ediyoruz. Halkımıza ve ilçemize hizmet etmek boynumuzun borcudur. Hizmetlerimizde ve yatırımlarımızda danışma kültürüne büyük önem veriyoruz. Hizmetlerimizin birçok yerel yönetim tarafından örnek alınmasının temelinde istişare kültürünü yaşatmak ve toplumun her kesimini dinlemek yer almaktadır. 2019 yılından bu yana ilçemizde yürüttüğümüz hizmet maratonumuz artarak devam edecek. Geçen hafta Ankara’da DSİ Müdürümüz ve Milletvekilimizle bir görüşmemiz oldu. Toplulaştırma çalışmaları sonucunda açılması planlanan yeni yolların yüzde 60’ı Battalgazi’de olmak üzere yüzde 70’i olmak üzere toplam 420 kilometrelik yeni yol açılacak. Bu da ilçemiz için büyük bir gelişme anlamına geliyor. Şimdiye kadar hangi sorunumuz varsa Milletvekilimize ilettik ve tahlilsiz bırakılmadı. Kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.

“Malatya’ya daha çok hizmetimiz var”

Türkiye’de ve Malatya’da her alanda büyük hizmetler yaptıklarını vurgulayan AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Bugün Battalgazi Belediyemiz, Kaymakamlığımız ve muhtarlarımızla bir aradayız. Neler yapabiliriz onu tartışıyoruz. Malatya’nın son 20 yılında her alanda büyük hizmetler yaptık, yapmaya da devam edeceğiz.Akıl ve vicdan sahibi herkes bunu görüyor.2001 yılında partimizi kurarken hiçbir şey düzelmeyecek diyerek yola çıktık. Aynı şekilde, “Malatya’ya vereceğimiz daha çok hizmet, ülkemize kazandıracak daha çok işimiz var. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan 20 yıldır Türkiye’ye hizmet etmiştir. Onun liderliğinde eğitimden sağlığa, tarımdan sanayiye, ulaşımdan Türkiye’ye hizmet ettik. İktidardan spora, sosyal devlet uygulamalarına kadar her alanda ülkemizi yeni bir çağa soktu. k. Ülkemizi yatırım, istihdam, üretim ve ihracat odaklı bir büyüme sürecine sokarak, kalkınma ve ekonomik bağımsızlıkta tarihi bir dönüşümü gerçekleştirdik. Yaptıklarımızın her zaman takdirini topladık ve almaya da devam ediyoruz. Çünkü bizim yolumuz kardeşlik yoludur. Demokrasi hukuk ve adalet yoludur. Yolumuz Türkiye’nin huzuru, refahı ve esenliğidir. Tüm enerjimizi ülkemiz ve milletimiz için hizmet ve eserler üretmeye adayarak taş üstüne taş koymaya devam edeceğiz. Emek vererek elde ettiğimiz kazanımları korumak ve Türkiye’yi çok daha ileriye taşımak için Cumhur İttifakı’nı ve AK Parti’yi güçlü tutmalıyız. 20 yıl çok uzun bir ömür. Ömrümüz oldukça Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte yürümeye devam edeceğiz” dedi.

“Mesele Türkiye’nin istikbali ve bekasıdır”

14 Mayıs’ta yapılacak seçimin önemine dikkat çeken eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ, “AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık’ı dinlerken Malatya’ya ne güzel hizmetler geldiğini gördük. Yapılan yatırımlarla Malatya ve Battalgazi’nin çehresi gerçekten değişti Battalgazi Belediyesi Osman Güder Bey’e hizmetlerinden dolayı teşekkür ederiz.AK Parti’nin politikası çalışma ve hizmet siyasetidir.Artık eski Türkiye yok. ihracatta, üretimde, sanayide rekorlar kıran bir Türkiye.Muhtarlarımıza verilen özlük haklarından çalışma alanlarının genişletilmesine kadar Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın neler yaptığını en iyi siz bilirsiniz.Türkiye’nin ne kadar büyük olduğunu hepimiz görüyoruz. değişti.Gelilen nokta gün gibi ortada.Türkiye’yi bu kadar geliştiren ve dönüştüren liderlik, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğidir.Önümüzde değerli bir seçim var.Bu sorun Cumhurbaşkanlığımızdır. Recep Tayyip Erdoğan’ın sorunu. olumsuzluk. Türkiye’nin geleceği ve beka sorunu. Bunun bilincinde olmalıyız. Hepimiz bu yükü omuzlarımıza almalıyız” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
evden eve nakliyat firmaları
Başa dön tuşu