Haber

AK Parti Sözcüsü Çelik’ten PKK/YPG’lilerin Fransa Senatosu’nda ağırlanmasına tepki

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, terör örgütü PKK/YPG’lilerin Fransa Senatosu’nda ağırlanmasının Fransa adına bir leke olduğunu belirterek, “Bu aynı zamanda Türk-Fransız dostluğunu hedef alan provokatif bir eylemdir. Bu rezaleti şiddetle kınıyoruz.” sözünü kullandı.

Çelik, terör örgütü PKK/YPG mensuplarının Fransa Senatosu’nda ağırlandığını ve teröristlere madalya verildiğini sosyal medya hesabından paylaştı.

Ömer Çelik dedi ki:

“Terör örgütü PKK/YPG’lilerin Fransa Senatosu’nda ağırlanması Fransa adına utanç vericidir. Bu aynı zamanda Türk-Fransız dostluğunu hedef alan provokatif bir eylemdir. Bu rezaleti şiddetle kınıyoruz. Fransız Senatosu’nun terör yuvası haline getirilmesi tüm demokratik değerler içindir. .Bu bir tehdittir.Fransız Senatosu terörle mücadelede kendi değerlerini savunmalıdır.Teröristlere madalya vermek demokrasiye hakarettir.”

Son dönemde PKK yandaşlarının Fransa’da asayişi tehdit ettiğini, güvenlik güçlerine saldırdığını ve polis araçlarını imha ettiğini hatırlatan Çelik, “Fransız demokrasisine saldıranları ödüllendirmek, hukuku ve demokratik değerleri ayaklar altına almaktır. Adı ne olursa olsun bu terör örgütüdür. öyledir, insanlığın düşmanıdır. Bu katliam şebekesiyle mücadeleye kararlılıkla devam edeceğiz. Bu terör örgütüne destek verenler eninde sonunda bununla yüzleşecektir.” bakış açısını getirdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
evden eve nakliyat firmaları
Başa dön tuşu