Yaşam

41 yaşındaki oyuncu üç çocuğuyla birlikte hayata veda etti

‘Kara Panter’ ve ‘Yenilmezler’ filmlerindeki çalışmalarıyla tanınan dublör, oyuncu ve dövüş sanatçısı Taraja Ramsess vefat etti.

41 yaşındaki Ramsess, Georgia’daki Cadılar Bayramı kutlamalarından hemen önce trafik kazası geçirdi. Oyuncu ve çocuklarının seyahat ettiği otomobilin, otoyol çıkışında sol şeritte bozulan tır römorkuyla çarpıştığı kaydedildi.

‘GİTTİLERİNE İNANAMIYORUM’

Taraja Ramsess’in annesi Akili Ramsess, oğlunun ve üç torununun hayatını kaybettiğini sosyal medya hesabından duyurdu. Taraja Ramsess, “Güzel, sevgi dolu, yetenekli oğlum Taraja, 13 yaşındaki torunum Sundari, 10 yaşındaki torunum Kisasi ve 8 haftalık yeni doğan torunum Fujibo korkunç bir trafikte hayatını kaybetti” diyerek üzüntüsünü dile getirdi. kaza.”

Akili Ramsess, “Oğlumun derin bir sevgi kapasitesi vardı ve çocuklarını her şeyden çok seviyordu. Dövüş sanatlarını, motosikletleri ve sinemayla ilgili her şeyi seviyordu. Aman Tanrım! Gittiklerine inanamıyorum…” dedi.

‘SAĞLIKLARINA DÖNMELERİ İÇİN DUA EDİYORUZ’

Ramsess ayrıca iki torununun da kazadan sağ kurtulduğunu belirterek, “Onların iyileşmesi için dua ediyoruz. Şimdiden güzel söz ve dualarla ulaşan birçok kişiye teşekkür ediyorum.” (KÜLTÜR VE SANAT HİZMETİ)

kursunlu-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
evden eve nakliyat firmaları
Başa dön tuşu