Yaşam

10. Küresel İklim Değişikliği Fotoğraf Yarışması Başvurularında Son İki Hafta!

İklimlendirme sektörünün öncüsü Alarko Carrier’ın düzenlediği 10. Küresel İklim Değişikliği Fotoğraf Yarışması’na başvuru heyecanı devam ediyor. 7 Ağustos’ta başlayan ve yüzlerce fotoğraf tutkununun yoğun ilgisini çeken yarış için son başvuru tarihi 24 Eylül.

İklim değişikliğinin dünyamız ve yaşadığımız çevre üzerindeki etkilerine dikkat çekmek isteyen Alarko Carrier’ın bu yıl onuncusunu düzenlediği Küresel İklim Değişikliği Fotoğraf Yarışması’na başvurular 24 Eylül’de sona eriyor. Alarko Carrier’ın ilgili sosyal medya hesaplarını takip edip fotoğraflarını @alarkocarrier Instagram veya @alarko_carrier Twitter hesabını #AlarkoCarrierGlobalClimate2023 etiketiyle etiketleyerek paylaşarak yarışmaya başvurabilirsiniz.

En Çarpıcı Kareler Belirlenecek

24 Eylül’e kadar Instagram ve Twitter’da “herkese açık” olarak yüklenen fotoğraflar editoryal taramadan geçirilerek Alarko Carrier mikrositesine yüklenecek. Ön seçici kurulun 25-28 Eylül tarihleri ​​arasında yapacağı değerlendirmede en iyi 50 fotoğraf belirlenecek. Ön elemeyi geçen fotoğraflar, yarışın Seçici Kurulu tarafından değerlendirilecek ve en güzel 20 fotoğraf belirlenecek. En iyi 20 fotoğraf, Seçici Kurul tarafından 29 Eylül – 8 Ekim tarihleri ​​arasında yapılacak son oylamada değerlendirilecek. Finale kalan ve ödül almaya hak kazanan yarışmacılar, 16 Ekim 2023’te Alarko Carrier’ın resmi internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından duyurulacak.

Yarışmaya katılım koşullarına ilişkin detaylı bilgiye yarisma.alarko-carrier.com adresinden ulaşılabilir.

 

Alarko Carrier Hakkında

Gebze ve Dudullu’da toplam 96.000 m2 alana sahip üretim tesislerinde ısıtma, soğutma ve su basınçlandırma sistemlerinin üretimini sağlayan Alarko Carrier, iklimlendirme sektörünün değerli üreticileri arasında yer alıyor. Ayrıca Alarko Carrier dünyanın önde gelen üreticilerinin distribütörlüğünü yapmakta ve bu ürünleri tüketicilerine sunmaktadır. Üretici kimliğinin yanı sıra bireysel klimalar, ısı pompalarının yanı sıra Carrier ve Wolf markalı ürünlerin de Toshiba markası altında ithalatı ve satışını yapmaktadır. Alarko, değişen tüketici ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda yüksek teknolojili ürünler geliştirmektedir.

Carrier, 5 kıtada 65 ülkeye ihracat yaparak küresel ölçekteki projeleriyle Türkiye’ye değer katmaya devam ediyor. Yurt içinde müşteri odaklı hizmetini sürdürerek ülke genelinde 262 bayi, 290 servis ve satış sonrası hizmet ağıyla tüketicisine ulaşıyor.

Alarko Holding çatısı altında yer alan Alarko Carrier, önde gelen ve bağımsız uluslararası marka değerleme kuruluşu Brand Finance tarafından yayınlanan “Türkiye’nin En Değerli 100 Markası” listesinde 4 yıl üst üste Isıtma-Soğutma-Havalandırma kategorisinde yer alan tek marka oldu. .

İlk yerli kombi üreticilerinden biri olan Alarko Carrier, sektöründe SA 8000 ve Güç Yönetimi Standart Belgesi (ISO 50001) alan ilk Türk şirketidir.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

habermuratli.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
evden eve nakliyat firmaları
Başa dön tuşu